Libnet.ro
UNICEF

13:30

Partidul lui Ponta, in pragul scindarii. Constantin, Cimpeanu, parlamentari si sefi de organizatii vor sa demisioneze din Pro Romania (surse)

Hotnews Hotnews,
 Partidul lui Ponta, in pragul scindarii. Constantin, Cimpeanu, parlamentari si sefi de organizatii vor sa demisioneze din Pro Romania (surse)

Amenintati cu excluderile de catre Victor Ponta, prim vicepresedintii Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu urmeaza sa demisioneze impreuna cu o parte dintre sefii de organizatii PRO Romania. Surse din interiorul PRO Romania au declarat pentru HotNews. ro ca cei cinci parlamentari Pro Romania care au votat sustinerea Guvernului Orban vor demisiona din partid, alaturi de prim vicepresedintii Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu. Scandalul din Pro Romania continua. Mihai Tudose ii cere demisia lui Victor Ponta de la sefia partidului. continuă pe Hotnews

Ponta anunta suspendarea din partid a lui Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu. Cei doi erau deja cu demisiile pe masa

La o zi de la izbucnirea scandalului in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania anunta ca ii sanctioneaza pe cei care au tradat la investirea guvernului Orban, printre care prim-vicepresedintii Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu. Decizia, chiar daca a fost luata luni, a fost comunicata abia marti seara, dupa ce au aparut informatii ca cei doi vor sa demisioneze. Partidul lui Ponta, in pragul scindarii. Constantin, Cimpeanu, parlamentari si sefi de organizatii vor sa demisioneze din Pro Romania surse)Tudose, un nou mesaj pentru Ponta: Raman la PRO. Pleaca tu!.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )