Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ponta anunta suspendarea din partid a lui Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu. Cei doi erau deja cu demisiile pe masa

Hotnews Hotnews,
 Ponta anunta suspendarea din partid a lui Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu. Cei doi erau deja cu demisiile pe masa

La o zi de la izbucnirea scandalului in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania anunta ca ii sanctioneaza pe cei care au tradat la investirea guvernului Orban, printre care prim-vicepresedintii Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu. Decizia, chiar daca a fost luata luni, a fost comunicata abia marti seara, dupa ce au aparut informatii ca cei doi vor sa demisioneze. Partidul lui Ponta, in pragul scindarii. Constantin, Cimpeanu, parlamentari si sefi de organizatii vor sa demisioneze din Pro Romania surse)Tudose, un nou mesaj pentru Ponta: Raman la PRO. Pleaca tu!. continuă pe Hotnews

Ponta anunta ca Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin au fost suspendati din ProRomania pentru ca au votat Guvernul Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca prim-vicepresedintii Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin, precum si vicepresedintii Mircea Banias si Emilia Meirosu, au fost suspendati din partid printr-o decizie a Biroului Executiv. Motivul: au votat pentru investirea Guvernului Orban. Biroul Executiv este format din trei persoane: Victor Ponta presedinte), Nicolae Banicioiu prim-vicepresedinte) si Ion Mocioalca secretar general).

Daniel Constantin demisioneaza din Pro Romania. Ma leaga de Victor o relatie de colaborare si de prietenie de zece ani

Prim-vicepresedintele suspendat al Pro Romania, Daniel Constantin, spune ca isi va da demisia din partid ca urmare a deciziei de suspendare pe care a luat-o in privinta sa Biroul Executiv al formatiunii politice, Constantin spunand ca suspendarea este, in opinia sa, nestatutara si ca a fost decisa pentru ca statutul formatiunii politice nu prevede masura excluderii.

Daniel Constantin anunta ca va demisiona din toate functiile pe care le are in Pro Romania: Nu avem in statut excluderea

Vicepresedintele Pro Romania, Daniel Constantin, a anuntat ca va demisiona din toate functiile pe care le ocupa in partid dupa ce in formatiune a izbuncit un scandal generat de faptul ca mai multi.

Daniel Constantin, dupa ce a fost suspendat din Pro Romania: O sa imi prezint demisia din toate functiile

Daniel Constantin a anuntat ca va demisiona din toate functiile detinute in Pro Romania, precum si din cea de secretar al Biroului permanent al Camerei Deputatilor, si va discuta cu cei din partid la prima sedinta a forului statutar. El a precizat ca decizia suspendarii sale nu este una statutara, scrie Mediafax.

Daniel Constantin confirma o noua tradare. Sase parlamentari Pro Romania voteaza Guvernul Orban

Deputatul Daniel Constantin confirma ca tradeaza din nou si anuntaca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban. Anuntul acestuia vine dupa ce fostul premier Victor Ponta a declarat ca.

Daniel Constantin: 6-7, posibil 8 membri ProRomania vor vota guvernul Orban

Daniel Constantin, prim-vicepresedinte al partidului lui Victor Ponta, a anuntat luni ca 6-7, posibil 8 parlamentari din ProRomania vor vota guvernul Ludovic Orban.

Victor Ponta ii da afara din partid pe parlamentarii care au votat Cabinetul Orban: Pacatul lor este ca au instaurat un guvern care va face foarte mult rau

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, anunta ca se desparte de parlamentarii partidului care nu au rezistat in fata presiunilor si au votat investirea Guvernului Orban si spune ca pacatul lor este ca au instaurat un guvern care va face foarte mult rau.

Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin, membri ai Pro Romania, confirma ca voteaza guvernul Orban: Sunt circa 8 colegi care vor sustine Executivul PNL (VIDEO)

Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin, membri Pro Romania, au anuntat luni la Parlament ca vor vota guvernul Orban. Constantin a afirmat ca si alti circa 8 paroamentari ai Pro Romania vor sustine Executivul.

Tradatorul Daniel Constantin demisioneaza din functia de prim-vicepresedinte al Pro Romania

Daniel Constantin, prim-vicepresedintele al Pro Romania, a anuntat ca va demisiona din toate functiile ca urmare a deciziei luate de Biroul Executiv al partidului de a-l suspenda pentru ca a tradat formatiunea s.

Tradatorul Daniel Constantin isi da demisia din Pro Romania

Daniel Constantin, prim-vicepresedintele al Pro Romania, a anuntat ca va demisiona din toate functiile ca urmare a deciziei luate de Biroul Executiv al partidului de a-l suspenda pentru ca a tradat formatiunea s.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3289 seconds )