Libnet.ro
UNICEF

07:30

Partidul lui Vladimir Putin incepe sa piarda teren politic in Rusia

România Liberă România Liberă,
Partidul lui Vladimir Putin incepe sa piarda teren politic in Rusia

Partidul Rusia Unita aflat la putere al lui Vladimir Putin a pierdut un numar mare de mandate in con. continuă pe România Liberă

infrangere la alegerile locale pentru partidul lui Vladimir Putin. Progrese substantiale pentru Partidul Comunist

Cu 80% din v oturi numarate, partidul lui Vladimir Putin, Rusia Unita, pare sa fie pierdut 16 din cele 40 de locuri din consiliul local din Moscova, transmite Euronews, care citeaza agentia de presa rusa.

Alegerile locale din Rusia, un test pentru Vladimir Putin

Sectiile de vot s-au inchis duminica la Moscova si in majoritatea regiunilor Rusiei dupa o zi de alegeri care reprezinta, in principal, un test pentru Vladimir Putin si candidatii pro-Kremlin, dupa o vara de proteste reprimate brutal, scrie AFP.

Vladimir Putin: Situatia stabila din R. Moldova permite imbunatatirea relatiilor cu Rusia

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat sambata, in cadrul unei intalniri cu omologul sau moldovean, Igor Dodon, ca spera ca stabilizarea situatiei politice de la Chisinau va permite o mai buna cooperare intre tara sa si Republica Moldova, potrivit agentiei de presa TASS, citata de Mediafax.

Igor Dodon, dupa intalnirea cu Vladimir Putin: in anul curent pretul pentru gazele naturale nu va fi majorat, iar in anul viitor acesta ar putea fi chiar redus

Igor Dodon a fost sambata, 7 septembrie, intr-o noua vizita de lucru la Moscova, unde s-a intalnit cu omologul sau rus, Vladimir Putin. cei doi sefi de state au convenit ca in anul curent pretul pentru gazele naturale nu va fi majorat, iar in anul viitor acesta ar putea fi chiar redus.

Igor Dodon l-a informat pe Vladimir Putin despre rezultatul intalnirilor cu liderii UE si NATO si i-a multumit pentru sprijin. Alte anunturi importante, dupa intalnirea celor doi sefi de stat

Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, sustine ca a convenit cu Vladimir Putin, omologul sau din Rusia, ca pretul gazelor naturale din prezent sa nu fie majorat, iar anul viitor acesta ar putea fi chiar re.

Igor Dodon se va intalni astazi cu Vladimir Putin

Presedintele Igor Dodon se afla astazi, 7 septembrie, intr-o vizita de lucru la Moscova, pentru a se intalni cu presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, transmite IPN.

Vladimir Putin afirma ca Rusia va dezvolta rachete ce erau anterior interzise prin Tratatul Fortelor Nucleare

Rusia va dezvolta clase de rachete ce erau anterior interzise prin Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), a anuntat presedintele Vladimir Putin. Acesta a subliniat ca masura va fi luata ca urmare a.

Vladimir Putin: Rusia va dezvolta rachete ce erau anterior interzise prin Tratatul INF

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat joi ca tara sa va dezvolta clase de rachete ce erau anterior interzise prin Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), in replica la anuntul Administratiei SUA privind amplasarea de rachete cu raza intermediara de actiune in Asia de Est, scrie Mediafax, citand DW.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )