Libnet.ro
UNICEF

01:05

Partidul Pro Moldova, inregistrat oficial la Ministerul Justitiei

Adevărul Adevărul,
Partidul Pro Moldova, inregistrat oficial la Ministerul Justitiei

Liderul grupului parlamentar Pro Moldova, Andrian Candu, a anuntat luni, 22 iunie, ca Partidul Pro Moldova a fost inregistrat oficial la Ministerul Justitiei. continuă pe Adevărul

Andrian Candu: De azi inainte, fara Pro Moldova nu se va realiza nimic ce tine de viata politica din R. Moldova

Liderul Partidului Pro Moldova, Andrian Candu, a declarat ca fara participarea formatiunii sale nu se va realiza nimic ce tine de viata politica din R. Moldova. Afirmatia a fost facuta in contextul in care reprezentantii Pro Moldova nu au fost invitati la discutiile dintre PDM, PAS si Platforma DA, pe subiectul formarii unei eventuale coalitii pentru demiterea Guvernului Chicu si investirea unui nou Guvern.

Igor Dodon, catre Maia Sandu si Andrei Nastase: Credeti ca Plahotniuc a investit 20 milioane de dolari in proiectul Pro Moldova ca sa va dea voua Guvernul?

Igor Dodon i-a avertizat pe Maia Sandu si Andrei Nastase sa nu se lase ademeniti de propunerile lui Andrian Candu privind disponibilitatea ca Pro Moldova sa voteze neconditionat un Guvern condus de Platforma DA si PAS. Presedintele tarii a mentionat ca Vlad Plahotniuc nu a investit 20 de milioane de euro in grupul parlamentar condus de Andrian Candu pentru ca acestia sa dea puterea celor care lupta impotriva lui Plahotniuc.

Ministerul Justitiei si ONRC organizeaza consultari pentru revizuirea procedurilor de infiintare a unei firme

Ministerul Justitiei si Oficiul National pentru Registrul Comertului demareaza consultari pentru revizuirea legislatiei in vederea simplificarii procedurilor de infiintare a unei firme.

Consultari pentru revizuirea legislatiei in vederea simplificarii procedurilor de infiintare a unei firme, la Ministerul Justitiei

Ministerul Justitiei si Oficiul National pentru Registrul Comertului demareaza consultari pentru revizuirea legislatiei in vederea simplificarii procedurilor de infiintare a unei firme. Consultarile vor avea loc luni si marti, la sediul Ministerului Justitiei, fiind invitati reprezentanti ai tuturor institutiilor, organismelor si asociatiilor cu un rol determinant in infiintarea sau derularea unei afaceri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )