Libnet.ro
UNICEF

01:05

Partidul Social Democrat isi adjudeca sefia ANRE. Numire controversata la cea mai importanta institutie din energie

România Liberă România Liberă,
Partidul Social Democrat isi adjudeca sefia ANRE. Numire controversata la cea mai importanta institutie din energie

Deputatul PSD Dumitru Chirita foto) este cel care va conduce Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) in urmatorii cinci ani, daca va primi votul final al Parlamentului. Nu a mai lucrat intr-o companie din 1990, cand a fost electrician. continuă pe România Liberă

Audieri pentru sefia ANRE

Parlamentarii din Comisia de Industrii ii vor audia astazi pe candidatii la sefia ANRE. La finalul lunii octombrie, se incheie mandatul presedintelui Niculae Havrilet, al vicepresedintelui Emil Calota si al membrilor Comitetului de Reglementare Gheorghe Barbu si Zoltan Nagy-Bege.

Cine se lupta pentru sefia ANRE si care este miza acestei institutii

Audierile in Parlament pentru alegerea noilor membri in comitetul de reglementare al Autoritatii Nationale pentru Reglementare in domeniul Energiei ANRE) au inceput luni. Si-au depus candidaturile pentru sefia acestei institutii 22 de persoane.

Cine se lupta pentru sefia ANRE si care este miza acestei institutii. Deputatul PSD Dumitru Chirita a fost propus sa il inlocuiasca pe Havrilet

Audierile in Parlament pentru alegerea noilor membri in comitetul de reglementare al Autoritatii Nationale pentru Reglementare in domeniul Energiei ANRE) au inceput luni. Si-au depus candidaturile pentru sefia acestei institutii 22 de persoane. Dumitru Chirita, propus pentru functia de presedinte.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )