Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cine se lupta pentru sefia ANRE si care este miza acestei institutii. Deputatul PSD Dumitru Chirita a fost propus sa il inlocuiasca pe Havrilet

Adevărul Adevărul,
Cine se lupta pentru sefia ANRE si care este miza acestei institutii. Deputatul PSD Dumitru Chirita a fost propus sa il inlocuiasca pe Havrilet

Audierile in Parlament pentru alegerea noilor membri in comitetul de reglementare al Autoritatii Nationale pentru Reglementare in domeniul Energiei ANRE) au inceput luni. Si-au depus candidaturile pentru sefia acestei institutii 22 de persoane. Dumitru Chirita, propus pentru functia de presedinte. continuă pe Adevărul

Cine se lupta pentru sefia ANRE si care este miza acestei institutii

Audierile in Parlament pentru alegerea noilor membri in comitetul de reglementare al Autoritatii Nationale pentru Reglementare in domeniul Energiei ANRE) au inceput luni. Si-au depus candidaturile pentru sefia acestei institutii 22 de persoane.

Audieri pentru sefia ANRE

Parlamentarii din Comisia de Industrii ii vor audia astazi pe candidatii la sefia ANRE. La finalul lunii octombrie, se incheie mandatul presedintelui Niculae Havrilet, al vicepresedintelui Emil Calota si al membrilor Comitetului de Reglementare Gheorghe Barbu si Zoltan Nagy-Bege.

Incepe batalia pentru sefia Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei: Sunt 21 de candidati, dintre care mai multi deputati, angajati ai ANRE, consilieri judeteni si experti

Parlamentul a primit pana luni 21 de candidaturi pentru functiile de presedinte, vicepresedinte si doua functii de membri simpli in Comitetul de Reglementare al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Numirile ar trebui facute in aceasta saptamana in conditiile in care mandatele presedintelui, vicepresedintelui si celor doi membri expira pe 23 octombrie. Potrivit unor surse HotNews. ro, exista si posibilitatea ca aceste mandate sa fie prelungite pana la numirea unor noi sefi, prin Ordonanta de Urgenta, in conditiile in care nu ar fi fost luata inca o decizie politica legata de numele viitorului presedinte. Pe lista candidatilor se afla actualii sefi ANRE, parlamentari, consilieri judeteni, angajati ai ANRE, angajati in companii energetice si specialisti.

Motivele pentru care este bine sa consumi ciocolata. Sigur nu stiai asta

Ciocolata de calitate nu este doar un rasfat, ci si un aliment cu beneficii pentru sanatate. Zeci de studii au argumentat necesitatea consumului, iar motivele sunt cat se poate de serioase, informeaz.

Care este culoarea cea mai potrivita pentru casa ta

Culoarea pe care o au peretii locuintei tale poate schimba radical aspectul unei camere, asadar alegerea ei este foarte importanta.

Deputata Oana Bizgan a demisionat din USR. Care este motivul acestei plecari

Oana Bizgan si-a anuntat, luni, in cadrul unei declaratii pe holurile Parlamentului, demisia din USR, spunand ca motivul este de natura personala si ca va ramane deputat independent, scrie News. ro.

Mihai Constantinescu, opt ore pe masa de operatii. Care este starea sa

Dupa ce, timp de opt ore, Mihai Constantinescu a stat pe masa de operatii, intr-un spital privat din Capitala, Simona, sotia artistului, a spus ce ce petrece cu el. Acum, Mihai este bine, din.

Uimitor! Care este semnificatia liniilor de la incheietura mainii

Liniile de la incheietura mainii detin anumite semnificatii in legatura cu sanatatea si prosperitatea unei persoane. Aceste linii pe care le poti observa la incheietura mainii,.

Larry Flynt ofera 10 milioane de dolari pentru orice informatie care conduce la destituirea lui Donald Trump

Fondatorul si patronul revistei pornografice Hustler, Larry Flynt, a oferit duminica 10 milioane de dolari pentru oricine ofera informatii compromitatoare care pot conduce la destituirea presedintelui american Donald Trump, scrie AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )