Libnet.ro
UNICEF

12:15

La un pas de moarte, din cauza unui film: Un sofer de TIR din Romania a provocat un accident grav in Germania (FOTO)

B1 B1,
La un pas de moarte, din cauza unui film: Un sofer de TIR din Romania a provocat un accident grav in Germania (FOTO)

Un roman care conducea un TIR pe o autostrada din Germania a provocat un grav accident pentru ca se uita la filme pe telefonul mobil, in timp ce se afla la volan, informeaza idowa. de. Accidentul s-a produs pe. continuă pe B1

Capatos, la un pas de moarte din cauza lui Cristian Boureanu!

Dan Capatos a trecut prin momente cumplite si a vazut moartea cu ochii, dupa ce Cristian Boureanu l-a convins sa paticipe la o cursa infernala. in timpul emisiunii Dosarele VIP difuzata astazi,.

Scandal intr-o scoala din Maramures: parintii nu-si mai lasa copiii la scoala din cauza unui copil cu autism

Scoala Avram Iancu din Baia Mare se afla intr-o situatie iesita din comun, dupa ce parintii clasei I-a C refuza sa-si mai lase copiii la scoala. Pe de o parte, parintii spun ca sunt nemultumiti de iesirile unui copil diagnosticat cu autism, iar pe de alta parte, conducerea scolii nu are niciun temei legal de a muta copilul. Conflictul a aparut in urma mai multor incidente care ar fi avut loc de la inceputul anului scolar.

Ca in lumea a treia: Copii CARATI iN SPATE din cauza NOROIULUI(VIDEO)

Situatie disperata intr-o localitate de langa Filiasi. Parintii sunt nevoiti sa isi care in spate copiii spre scoala din cauza drumurilor pline de noroi. Mizeria este atat de mare incat oamenii se tem.

Romania, in topul celor mai NEFERICITE TARI ALE LUMII, din cauza cresterii preturilor si a somajului

Romania urca 16 pozitii in topul celor mai nefericite tari ale lumii, din cauza perspectivei cresterii preturilor si a somajului, potrivit Bloomberg. Clasamentul este realizat pe baza prognozelor.

Maramures: Trafic pe un singur sens pe DN18, in Pasul Gutai, din cauza copacilor cazuti pe carosabil

Traficul rutier pe DN 18 prin Pasul Gutai este, vineri, partial blocat si se circula pe un singur sens de mers din cauza unor copaci prabusiti pe carosabil, relateaza Agerpres.

inca un DECES din cauza gripei: BILANTUL victimelor a ajuns la...

Gripa face noi victime in Romania. 31 de oameni au murit din cauza virusului care face ravagii in tara noastra. Iar numarul de infectii respiratorii a depasit 130. 000, informeaza B1 TV. Ultima.

Vrancea: Un barbat a murit din cauza hipotermiei. Acesta avea si unele afectiuni cronice, agravate de consumul de alcool

Un barbat in varsta de 44 de ani din localitatea Suraia Vrancea) a murit din cauza hipotermiei la Spitalul Judetean din Focsani, unde a ajuns cu o temperatura a corpului de doar 24 de grade, informeaza news. ro.

inca o persoana a murit din cauza gripei: Bilantul victimelor a ajuns la 30

Bilantul victimelor facute de gripa creste de la o zi la alta. inca un pacient a murit din cauza virusului gripal, numarul deceselor, la nivel national, ajungand la 30, informeaza Realitatea.

ALERTA! inca o persoana A MURIT din cauza GRIPEI: Bilantul victimelor a ajuns la ...

Bilantul victimelor facute de gripa creste de la o zi la alta. inca un pacient a murit din cauza virusului gripal, numarul deceselor, la nivel national, ajungand la 30, informeaza Realitatea.

Vrancea: Copaci doborati, masini avariate si peste 5.000 de oameni fara curent electric din cauza vantului si a zapezii

Un numar de 18 copaci au fost doborati de vant sau sub greutatea zapezii in judetul Vrancea, in ultimele 24 de ore, iar trei masini au fost avariate. 5100 de abonati nu au current electric din cauza avariilor pe care muncitorii societatii de furnizare a energiei electrice incearca sa le remedieze, potrivit news. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )