Libnet.ro
UNICEF

17:15

Pasager mort, intr-un autobuz din Brasov

Antena3 Antena3,
Pasager mort, intr-un autobuz din Brasov

Clipe de groaza pentru pasagerii unui autobuz din Brasov. Un barbat care s-a urcat in mijlocul de transport, a decedat joi seara. continuă pe Antena3

Cum au ajuns mascatii din Brasov sa bage un copil in spital, cautand un interlop

Perchezitii intortocheate la Brasov! Mascatii din judet au bagat un copil in spital, in timp ce incercau sa dea de urma unui cunoscut interlop. Cum s-a petrecut totul si de ce s-a ajuns la aceasta situatie delicata? Mascatii din Brasov au bagat un copil in spital Interventie nereusita! O perchezitie eronata a adus la ranirea .

O femeie din Brasov a gasit un pansament imens in shaorma (VIDEO)

Surpriza neplacuta pentru o femeie din Brasov. Aceasta a mers la un fast-food renumit din centrul orasului pentru a-si lua mancare la pachet. Cand a ajuns acasa femeia avut parte de o descoperire care iti.

Momente de groaza pentru o mama si doi copii din Brasov: Mascatii au descins la adresa gresita, in cautarea unui suspect de infractiuni informatice (VIDEO)

O mama si doi copii din Brasov au trecut prin momente de groaza dupa ce s-au trezit cu mascatii in casa, relateaza B1 TV. Fortele de ordine cautau o persoana suspectata de infractiuni informatice,.

Cinci persoane din Brasov, arestate in dosarul fraudelor informatice din SUA

Un numar de cinci persoane au fost retinute de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Brasov, in d.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )