Libnet.ro
UNICEF

23:30

Pasapoartele britanice, eliberate fara eticheta Uniunea Europeana, desi Brexitul nu a avut loc inca

Hotnews Hotnews,
 Pasapoartele britanice, eliberate fara eticheta Uniunea Europeana, desi Brexitul nu a avut loc inca

Guvernul britanic a inceput sa elibereze pasapoarte fara cuvintele Uniunea Europeana pe ele, in ciuda intarzierii Brexitului. Cele doua cuvinte au fost scoase tinand cont de ipoteza iesirii Marii Britanii din UE pe 29 martie, asa cum fusese programat, relateaza The Guardian. continuă pe Hotnews

BREXIT. Noile pasapoarte britanice nu mai contin mentiunea Uniunea Europeana

Pasapoarte britanice care nu au mentiunea Uniunea Europeana au fost puse in circulatie incepand cu 30 martie, a anuntat sambata Ministerul de Interne, chiar daca Brexitul, programat initial pentru 29.

Noile pasapoarte britanice nu mai contin mentiunea Uniunea Europeana

Pasapoarte britanice care nu au mentiunea Uniunea Europeana au fost puse in circulatie incepand cu 30 martie, a anuntat sambata Ministerul de Interne, chiar daca Brexitul, programat initial pentru 29 martie, nu s-a materializat inca,.

Comisia LIBE a aprobat raportul privind dreptul britanicilor de a calatori fara viza in Uniunea Europeana

Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne a Parlamentului European LIBE) a sustinut miercuri acordarea pentru cetatenii britanici a dreptului de a calatori fara vize in Uniunea Europeana.

Uniunea Europeana deschide o noua procedura de infringement impotriva Poloniei

Comisia Europeana a deschis o noua procedura de infringement impotriva Poloniei, astazi, informand ca noul regim disciplinar introdus de guvernul de dreapta de la Varsovia reprezinta o lovitura pentru independenta justitiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3178 seconds )