Libnet.ro
UNICEF

12:30

Uniunea Europeana deschide o noua procedura de infringement impotriva Poloniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Uniunea Europeana deschide o noua procedura de infringement impotriva Poloniei

Comisia Europeana a deschis o noua procedura de infringement impotriva Poloniei, astazi, informand ca noul regim disciplinar introdus de guvernul de dreapta de la Varsovia reprezinta o lovitura pentru independenta justitiei. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana lanseaza o noua procedura de infringement impotriva Poloniei, care urmareste protejarea judecatorilor

Comisia Europeana a lansat miercuri o noua procedura de infringement impotriva guvernului polonez, vizand de aceasta data regimul disciplinar al judecatorilor, adoptat recent in Polonia, si care nu ofera garantiile necesare pentru a-i proteja impotriva controlului politic, scrie AFP.

Comisia Europeana lanseaza o noua procedura de infringement impotriva Poloniei privind reforma justitiei

Comisia Europeana a lansat o noua procedura de infringement prin trimiterea unei Scrisori de Notificare Formala Poloniei, privind regimul disciplinar pentru judecatori, a informat miercuri Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, adaugand ca Polonia are doua luni pentru a raspunde.

Comisia Europeana a lansat procedura de infrigement impotriva Poloniei

Comisia de Europeana a deschis procedura de infrigement impotriva Poloniei, miercuri, din cauza masurilor luate de Guvern impotriva judecatorilor, despre care Executivul comunitar spune ca au ca scop subordonarea.

Avertisment pentru Romania: Comisia Europeana a initiat procedurile de INFRINGEMENT asupra Poloniei datorita atacurilor la adresa Justitiei

Comisia Europeana a luat primele masuri legale impotriva Poloniei pe fondul masurilor de disciplinare a magistratilor, initiand procedurile de infrigement,se arataintr-un comunicat de presa al.

Comisia LIBE a aprobat raportul privind dreptul britanicilor de a calatori fara viza in Uniunea Europeana

Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne a Parlamentului European LIBE) a sustinut miercuri acordarea pentru cetatenii britanici a dreptului de a calatori fara vize in Uniunea Europeana.

Birocratia romaneasca bate birocratia europeana. Primaria Capitalei are mai multi angajati decat Uniunea Europeana

Uniunea Europeana numara in prezent aproximativ 43. 000 de angajati, in timp ce Primaria Capitalei are peste 45. 000, sustine, inr-o postare pe Facebook, Sorin Ionita, presedintele ExpertForum.

Femeile, la putere in Uniunea Europeana

Slovacia, unde avocata Zuzana Caputova a fost aleasa sambata ca presedinte, va deveni a opta tara din Uniunea Europeana, din cele 28, condusa de o femeie.

Comisia Europeana lanseaza un ''proces de reflectie '' cu privire la statul de drept in UE

Comisia Europeana lanseaza un proces de reflectie cu privire la statul de drept in Uniunea Europeana si posibilele modalitati de actiune pe viitor, informeaza miercuri un comunicat al executivului UE. Comisia anunta cu acelasi prilej lansarea unei noi proceduri de infringement impotriva Poloniei in legatura cu situatia judecatorilor.

GABRIELA CRETU: Trebuie sa gasim solutii prin care sa pastram Uniunea Europeana unita

Presedinta Comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru coordonarea activitatilor parlamentare necesare pregatirii Presedintiei Romaniei a Consiliului Uniunii Europene, Gabriela Cretu, a vorbit, astazi, despre nevoia de solutii pentru o Uniune Europeana unita intr-o interventie sustinuta in debutul Conferintei Interparlamentare privind Viitorul Uniunii Europene.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )