Libnet.ro
UNICEF

18:45

Pascan (PMP), dupa consultarile de la Cotroceni: Nu exista justificat un temei rezonabil, rational pentru a forta alegeri anticipate. Primeaza nevoia de stabilitate a tarii (VIDEO)

B1 B1,
Pascan (PMP), dupa consultarile de la Cotroceni: Nu exista justificat un temei rezonabil, rational pentru a forta alegeri anticipate. Primeaza nevoia de stabilitate a tarii (VIDEO)

Deputatul PMP Marius Pascan a declarat, la iesirea de la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca partidul din care face parte este impotriva alegerilor anticipate. Sunt cateva luni pana la alegerile. continuă pe B1

MARIUS PASCAN (PMP), DUPA CONSULTARI: Nu exista justificat un temei rezonabil, rational pentru a forta alegeri anticipate

Deputatul PMP Marius Pascan a declarat, la iesirea de la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca, in opinia formatiunii,nu exista justificat un temei rezonabil, rational pentru a forta alegeri anticipate. Noi pledam pentru alegeri la termen, dar nu ne ferim, nu ne temem de posibile alegeri anticipate, a spus el.

PMP, dupa consultarile cu Iohannis: Consideram in acest moment ca exista posibilitatea alegerilor anticipate

Presedintele executiv al PMP, Marius Pascan, a afirmat joi, dupa consultarile de la Cotroceni, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre posibilitatea declansarii alegerilor anticipate.

Paul Stanescu: PSD va decide pas cu pas strategia pe care o va urma, dupa consultarile de la Cotroceni Sunt sanse sa ajungem la anticipate, sunt sanse sa nu ajungem la anticipate

PSD va decide pas cu pas strategia pe care o va urma, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis pe tema desemnarii unui nou premier, a declarat secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu.

Victor Ponta, dupa consultarile de la Cotroceni: Propunerea noastra Remus Pricopie este pentru un Guvern de uniune nationala

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat joi, dupa consultarile de la Cotroceni, ca i-a propus presedintelui Klaus Iohannis sa-l desemneze pentru functia de premier pe Remus Pricopie, care sa formeze un guvern de uniune nationala.

Ludovic Orban, dupa consultarile de la Cotroceni: Vom avea un dialog cu toti partenerii pentru a stabili o strategie de declansare a alegerilor anticipate

Ludovic Orban, premierul demis, a facut o serie de declaratii in urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni.

Calin Popescu Tariceanu, dupa consultarile cu Iohannis: ALDE nu are o propunere de premier

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat joi, dupa consultarile de la Cotroceni, ca solutia alegerilor anticipate i se pare nepotrivita, deoarece ar avea consecinte negative in plan politic si economic, iar timpul castigat fata de alegerile la termen ar fi nesemnificativ.

Ciolacu, dupa consultarile cu Iohannis: Alegerile locale vor fi pentru primari printr-un singur tur (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, adeclarat, joi, dupa consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, ca a venit cu propunerea lui Remus Pricopie pentru functia de prim-ministru. Totodata,.

EMIL PASCAN (PMP): Caderea guvernului va genera o criza indiscutabila, nu doar politica, una economica

Liderul grupului parlamentar PMP, deputatul Emil Pascan, a catalogat drept un moment trist si ingrijorator motiunea de cenzura, vorbind despre nevoia de stabilitate politica si economica. De ce oare unii se tem de alegeri in doua tururi cata vreme avem astazi primari care sunt alesi cu 10 procente din voturile cetatenilor? Ar fi legitim sa stimulam competitia, a spus Emil Pascan.

Marius Pascan (PMP): Cand sunt ipocriti cei de la Pro Romania?

Deputatul PMP, Marius Pascan, sustine ca liderii Pro Romania dau dovada de ipocrizie pentru ca in urma cu cateva saptamani au mers la Guvern sa negocieze cu Ludovic Orban pentru a primi subventie de la.

Victor Ponta, dupa consultarile de la Cotroceni: Remus Pricopie a avut curajul sa critice public derapajele antieuropene si antidemocratice ale guvernarilor anterioare (VIDEO)

Remus Pricopie, propus de PSD si Pro Romania pentru functia de premier, a avut curajul sa critice public derapajele antieuropene si antidemocratice ale guvernarilordin trecut, a afirmat Victor Ponta, du.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2154 seconds )