Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ludovic Orban, dupa consultarile de la Cotroceni: Vom avea un dialog cu toti partenerii pentru a stabili o strategie de declansare a alegerilor anticipate

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, dupa consultarile de la Cotroceni: Vom avea un dialog cu toti partenerii pentru a stabili o strategie de declansare a alegerilor anticipate

Ludovic Orban, premierul demis, a facut o serie de declaratii in urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul. Ce se intampla acum

Guvernul Orban a picat! Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi pentru si 139 de voturi imppotriva. Ludovic Orban a facut primele declaratii in plenul Parlamentului. Iata ce a declarat. Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul Buna ziua! Un parlament dominat de forte retrograde, parlamentari nascuti din pixul .

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului: Am pierdut doar o batalie. Vom castiga batalia pentru Romania

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat.

Imaginile anului: Ce a facut Ludovic Orban dupa ce a fost demis

Antena 3 a obtinut, in exclusivitate, imaginile anului, care arata ce a facut Ludovic Orban la scurt timp dupa ce a fost demis din functia de premier.

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului: Suntem mandri de ce am facut. Am fost judecat de o alianta parlamentara toxica

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat si ca batalia pentru Romania nu a fost pierduta.

Ludovic Orban, inaintea consultarilor de la Cotroceni: Propunerea de prim-ministru sunt eu Obiectivul nostru raman anticipatele, astfel ca vom respinge in Parlament cele doua propuneri de guvern

Premierul demis Ludovic Orban a anuntat, joi, ca propunerea de premier cu care delegatia PNL va merge la Cotroceni este el, iar pentru PNL ramane ca obiectiv organizarea alegerilor anticipate, astfel ca parlamentarii liberali vor contribui la respingerea urmatoarelor doua propuneri de prim-ministru pe care le va face seful statului.

Paul Stanescu: PSD va decide pas cu pas strategia pe care o va urma, dupa consultarile de la Cotroceni Sunt sanse sa ajungem la anticipate, sunt sanse sa nu ajungem la anticipate

PSD va decide pas cu pas strategia pe care o va urma, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis pe tema desemnarii unui nou premier, a declarat secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu.

Ludovic Orban, discutii la Cotroceni cu presedintele Iohannis - surse

Ludovic Orban se afla, la ora transmiterii acestei stiri, la Palatul Cotroceni, pentru discutii cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice citate de Mediafax. intalnirea are loc la scurt timp de la demiterea Guvernului prin motiune de cenzura.

Victor Ponta, dupa consultarile de la Cotroceni: Propunerea noastra Remus Pricopie este pentru un Guvern de uniune nationala

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat joi, dupa consultarile de la Cotroceni, ca i-a propus presedintelui Klaus Iohannis sa-l desemneze pentru functia de premier pe Remus Pricopie, care sa formeze un guvern de uniune nationala.

Orban: De saptamana viitoare vom demara un dialog cu partenerii pentru o strategie comuna de declansare a anticipatelor (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, la finalul consultarilor de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, ca partidul pe care il conduce va demara saptamana viitoare discutii cu partenerii din.

Klaus Iohannis: il desemnez pe Ludovic Orban sa formeze un nou Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca il desemneaza premier tot pe Ludovic Orban. in cadrul declaratiei de presa sustinuta joi seara, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a declarat ca prima varianta pe care o doreste este organizarea alegerilor anticipate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )