Libnet.ro
UNICEF

06:00

PASTE 2016. Obiceiuri din Joia Mare

Antena3 Antena3,
PASTE 2016. Obiceiuri din Joia Mare

In Joia Mare se praznuieste spalarea picioarelor ucenicilor de catre Mantuitorul, Cina cea de Taina, rugaciunea din gradina Ghetsimani si vinderea Domnului de catre Iuda. In seara acestei zile crestinii merg la Denia. continuă pe Antena3

PASTE 2016. De ce Pastele catolic si cel ortodox se sarbatoresc la date diferite

Calcularea datei la care crestinii sarbatoresc Pastele tine doua fenomene naturale, unul cu data fixa - echinoctiul de primavara, iar altul cu data schimbatoare - luna plina. Aceasta din urma f.

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, ridicat de procurorii DNA

ACTUALIZARE 17:39 DNA cerceteaza infractiuni de coruptie in legatura cu finantarea Clubului sportiv F. Municipal Baia Mare Procurori DNA Cluj efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza savarsirea unor infractiuni de coruptie, comise in perioada 2015 - 2016, in legatura cu finantarea Clubului sportiv F. Municipal Baia Mare, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul DNA. *ACTUALIZARE 16:22 Catalin Chereches: Cristian Span a venit sa imi inapoieze niste bani si m-am trezit cu DNA la usa *ACTUALIZARE 14:07 Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, despre care s-a speculat ca ar fi avut o relatie cu Elena Udrea, a fost saltat marti de procurorii DNA, transmite Antena3.

Radu Banciu, despre retinerea primarului din Baia Mare: Pe omul care ii aducea lui banii il cheama Cristian Span. Cand primele trei litere din nume sunt de la spaga, tu cu asta faci afaceri? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre retinerea lui Catalin Chereches, primarul din Baia Mare. Procurorii DNA Cluj au descins. Nu l-au luat din.

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches,saltat de procurorii DNA

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches,despre care s-a speculat ca ar fi avut o relatie cu Elena Udrea, a fost saltat marti de procurorii DNA. Catalin Cherechesa fost dus la audieri, dupa ce .

PASTE 2016. Acestea sunt cele mai inedite oua din lume - GALERIE FOTO

Oul a inspirat, din vechi timpuri, numeroase legende, basme, o intreaga literatura. Pe langa simbolurile creatiei si ale vietii pe care le reprezinta, oul are si un rol decorativ in perioada.

Cum si-a negociat MITA primarul din Baia Mare, Catalin Chiriches

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a scris pe un biletel suma pe care o voia drept mita in schimbul finantarii Fotbal Club Municipal Baia Mare FCM Baia Mare), banii fiind primiti de edil chiar in biroul sau, se arata in referatul DNA cu propunerea de arestare preventiva a lui Chereches.

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, arestat pentru 30 de zile

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a fost arestat pentru 30 de zile, printr-o sentinta data miercuri seara de Tribunalul Cluj, scrie agerpres. ro. El a fost prezentat Tribunalului Cluj.

Deniile din Saptamana Mare. Politia: Cand stati la rand, nu va inghesuiti! IGSU trimite paramedici la Prislop

Perioada premergatoare Sarbatorii Pascale este una dintre cele mai apropiate de evenimentele crestinesti, desfasurate la biserica. in fiecare seara din aceasta saptamana, pana in Vinerea Mare, au loc la biserica slujbele speciale, numite Denii. Ce recomanda Politia.

Tatal nostru si Patetica, in Joia Mare

Orchestra Filarmonicii George Enescu, dirijata de Horia Andreescu, va interpreta in aceasta seara, la Ateneul Roman, de la ora 19. 00, lucrari de Felicia Donceanu, Franz Liszt si Piotr Ilici Ceaikovski. Programul va fi unul potrivit cu perioada in care ne aflam, printre alte lucrari interpretandu-se si Rugaciunea Domneasca Tatal Nostru) pentru cor de barbati si orchestra de coarde.

Catalin Chereches, arestat preventiv. Primarul din Baia Mare, acuzat ca s-a infruptat cu nesat din clubul de fotbal local, folosindu-se de banii publici

Catalin Chereches, primarul din municipiului Baia Mare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, in urma deciziei Tribunalului Cluj. Edilula petrecut noaptea de marti spre miercuri dupa gratii la propunerea procurorilor DNA pentru luare de mita, intr-un dosar referitor la finantarea clubului de fotbal local. Este al doilea dosar penal similar pe numele lui Chereches, dupa cel referitor la sponsorizarea echipei de handbal din Baia Mare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )