Libnet.ro
UNICEF

01:05

PASTE 2019. Traditii in Saptamana Mare: Balamalele se ung cu ustoroi. Cine doarme joi e lenes tot anul

Antena3 Antena3,
PASTE 2019. Traditii in Saptamana Mare: Balamalele se ung cu ustoroi. Cine doarme joi e lenes tot anul

Satenii de pe Valea Somesului si de pe Valea Bargaului din Bistrita-Nasaud respecta cu sfintenie traditiile din Saptamana Luminata pentru a fi feriti tot anul de necazuri si boli:. continuă pe Antena3

Saptamana Mare: Semnificatii, traditii si superstitii pentru Saptamana Patimilor. Ce ai voie si ce nu ai voie sa faci in aceste zile

Saptamana Mare sau Saptamana Patimilor este ultima saptamana a Postului Pastilor, de la Sambata lui Lazar pana in Ziua de Pasti. in aceasta saptamana se fac slujbe bisericesti.

Saptamana Mare: Semnificatii, traditii si SUPERSTITII pentru Saptamana Patimilor

Saptamana Mare sau Saptamana Patimilor este ultima saptamana a Postului Pastilor, de la Sambata lui Lazar pana in Ziua de Pasti. in aceasta saptamana se fac slujbe bisericesti pentru pomenirea.

Saptamana Mare. Semnificatii, traditii si superstitii pentru Saptamana Patimilor

Saptamana Mare sau Saptamana Patimilor este ultima saptamana a Postului Pastilor, de la Sambata lui Lazar pana in Ziua de Pasti. in aceasta saptamana se fac slujbe bisericesti pentru pomenirea ul.

PROGRAM MAGAZINE DE PASTE 2019. Programul supermarketurilor si hypermarketurilor in minivacanta de Paste

Duminica, 28 aprilie 2019, este Pastele Ortodox, prilej pentru romani sa se duca cu gadnul la o noua minivacanta, mai ales ca Vinerea Mare este zi libera, iar 1 mai este din nou zi.

PROGRAM MEGA IMAGE PASTE 2019. Programul magazinelor Mega Image in perioada sarbatorilor pascale

in ziua de Paste magazinele Mega Image standard si ShopGo sunt inchise. Pentru a consulta lista completa a progrmaului de.

Programul mall-urilor de Paste 2019

Program Paste 2019 Afi Cotroceni Program Paste 2019 Afi Cotroceni. Ca in fiecare an, Afi Cotroceni are deschis si in zilele de Paste, iar cei doritori vor putea merge atat in zona de food, cat si in.

SAPTAMANA MARE. Alimentele pe care nu trebuie sa le consumi in aceasta perioada, chiar daca sunt de post! E mare pacat!

Din Duminica Floriilor si pana in Sambata dinaintea Pastelui, suflarea credincioasa traverseaza Saptamana Patimilor sau Saptamana Mare, asa cum este cunoscuta in popor, o perioada de post, rugaciune.

Ce i-a trecut prin minte unui tanar din Targoviste sa faca in Saptamana Mare

Un tanar a avut o idee care l-ar putea costa libertatea, chiar in Saptamana Mare. Barbatul din Targoviste a fost retinut de politistii damboviteni, dupa ce acesta daduse mai multe lovituri la bisericil.

Biserici jefuite in Saptamana Mare de doi indivizi. Hotii au avut un ghinion teribil

Doua biserici din localitatea damboviteana Hulubesti si una din Ludesti au fost pradate in Saptamana Mare de doi indivizi. Unul dintre ei a fost prins de politisti, iar al doilea este cautat si acum.

PROGRAM PROFI PASTE 2019.Programul magazinelor Profi in perioada sarbatorilor pascale

Magazinele PROFI vor avea program special de Paste. Programul mgazinelor PROFI in ziua de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )