Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un pastor din judetul Suceava, arestat pentru viol, agresiune sexuala si rele tratamente fata de propriii copii

Hotnews Hotnews,
 Un pastor din judetul Suceava, arestat pentru viol, agresiune sexuala si rele tratamente fata de propriii copii

Un pastor neoprotestant, din satul Valea Bourei, comuna Dolhesti, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, sub acuzatii de exploatare sexuala si viol. Acesta si-ar fi infometat copiii si ii batea, relateaza Monitorul de Suceava. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Satul Greci din judetul Olt, plasat in carantina pentru 14 zile (VIDEO)

Satul Greci din comuna Schitu a fost plasat in carantina zonala pentru o perioada de 14 zile, incepand de duminica, ora 19:00, cu posibilitate de prelungire in functie de evolutia raspandirii noului.

CORONAVIRUS |Masca de protectie, obligatorie si in spatiile publice deschise din judetul Mures

Incepand de sambata, locuitorii judetului Mures trebuie sa poarte masti de protectie si in spatiile publice deschise, aglomerate. Decizia a fost luata vineri de Comitetul Judetean pentru Situatii de.

Alegerile prezidentiale din Belarus: inceputul sfarsitului pentru Lukasenko?

Duminica, 9 august, vor avea loc, intr-o atmosfera extrem de tensionata, alegeri prezidentiale in Republica Belarus. Cu toate ca relatiile dintre Belarus si Rusia sunt tensionate avand in vedere alegerile prezidentiale de peste cateva zile, Lukasenko stie ca numai cu ajutorul Moscovei poate ramane la putere. De-altfel, nu este exclus ca acesta sa utilizeze incidentul cu mercenarii rusi ca pretext pentru a justifica represiunea aplicata de organele de securitate protestatarilor, dupa alegerile prezidentiale. Pe de-alta parte, Rusia nu are alternative.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )