Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pastor din Suceava, arestat dupa ce si-a violat copiii. La ce orori i-a supus

Playtech Playtech,
Pastor din Suceava, arestat dupa ce si-a violat copiii. La ce orori i-a supus

Un caz tulburator a socat intreaga comunitate din localitatea suceveana Valea Bourei, acolo unde o fata bisericeasca si-a violat copiii si i-a supus la cazne cum doar in filmele de groaza mai vedem. Pastor din Suceava acuzat ca si-a batut si violat copiii Un pastor neoprotestant din Suceava, tata a nu mai putin de 8 . continuă pe Playtech

Un pastor din Suceava si-a batjocorit, infometat si abuzat copiii ani la rand

Un pastor in varsta de 50 de ani a fost arestat si trimis in judecata de procurorii din Suceava, dupa ce fiica cea mare, impreuna cu sotia, l-au reclamat si au povestit drama prin care au trecut in ultimii ani.

Cine e pastorul din Suceava acuzat ca si-a abuzat cele patru fiice

S-a aflat cine este pastorul care si-a abuzat cele 4 fiice. Acesta se numeste Constantin Pandelea si este pastor in satul Valea Bourei, din comuna Dolhesti, judetul Suceava. Acesta a fost arestat preventiv acum 30 de zile sub acuzatia de viol in forma continuata si agresiune sexuala in forma continuata. El are 8 copii, dintre .

O batrana de 71 de ani a fost prinsa furand mancare dintr-un supermarket din Suceava. Desi paguba a fost recuperata, pensionara s-a ales cu dosar penal pentru furt

O batrana de 71 de ani a fost prinsa furand mancare dintr-un supermarket din Suceava. Un angajat de la casa a zarit-o pe femeie in timp ce iesea pe la casa de marcat, avand asupra sa mai multe produse.

Un pastor din judetul Suceava, arestat pentru viol, agresiune sexuala si rele tratamente fata de propriii copii

Un pastor neoprotestant, din satul Valea Bourei, comuna Dolhesti, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, sub acuzatii de exploatare sexuala si viol. Acesta si-ar fi infometat copiii si ii batea, relateaza Monitorul de Suceava.

Tanara insarcinata din Alba, moarta dupa ce s-a infectat cu coronavirus. De la cine a luat boala

O tanara in varsta de 33 de ani din comuna Cetatea de Balta, insarcinata in 24-25 de saptamani, confirmata ca fiind infectata cu noul coronavirus, a decedat vineri dupa-amiaza in izolatorul Sectiei de ATI a Spitalului Judetean de Urgenta din Alba Iulia, scrie Alba24. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )