Libnet.ro
UNICEF

07:30

Pastorul familiei lui Brad Pitt face dezvaluiri despre cum era tinut din scurt starul american

Antena3 Antena3,
Pastorul familiei lui Brad Pitt face dezvaluiri despre cum era tinut din scurt starul american

Brad Pitt s-a nascut si a crescut intr-o familie de baptisti devotati din Springfield, Missouri, sustine pastorul care il cunoaste pe starul american inca din vremea cand era copil, scrie. continuă pe Antena3

Dezvaluiri despre Gabriel Oprea. Cum se purta generalul in Guvern: Tu vrei sa iti rup picioarele?

Valentin Mircea, seful Corpului de Control al Guvernului, face dezvaluiri despre comportamentul lui Gabriel Oprea din perioada in care era vicepremier.

O fosta bona face dezvaluiri! Ce se intampla in casa Angelinei si a lui Brad: Era anarhie si haos...

De cand a fost facut public divortul anului, apar tot mai multe detalii legate de viata de familie a cuplului Jolie- Pitt. Angelina Jolie si Brad Pitt au sase copii impreuna: trei adoptati Maddox, 15.

Cred ca mariajul este primul pas spre divort. Dalai Lama, despre divortul Angelinei Jolie de Brad Pitt

Dalai Lama, liderul spiritual tibetan, a fost intrebat in cadrul unei emsiuni, ce parere are despre divortul Angelinei Jolie de Brad Pitt. Este trist! Copiii ar putea sa se apropie mai mult de.

Cum profita o companie aeriana de pe urma divortului dintre Brad Pitt si Angelina Jolie

O companie aeriana low cost din Norvegia profita de pe urma divortului dintre Angelina Jolie si Brad Pitt si isi face reclama intr-un mod inedit. Norwegian Air a publicat pe retelele de.

Cea mai buna prietena a actritei Jennifer Aniston, despre divortul anului: De ce consuma Brad Pitt droguri si alcool? Pentru ca s-a casatorit cu o nebuna! VIDEO

Comedianta si vedeta de televiziune Chelsea Handler, una dintre cele mai bune prietene ale actritei Jennifer Aniston, a comentat divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, facand o serie de comentarii jignitoare.

Brad Pitt despre Angelina Jolie, dupa anuntul divortului: E nebuna, dar inca o iubesc

O sursa apropiata a cuplului Angelina Jolie Brad Pitt a marturisit ca actorul inca o iubeste pe sotia sa. Aparent, problemele dintre cei doi au aparut din cauza prietenelor lui Jolie, pe care.

Noi detalii despre divortul anului: Brad Pitt e furios ca Angelina Jolie l-a descris drept un tata agresiv. Cum se purta starul cu cei mici, potrivit apropiatilor

Brad Pitt este furios pentru ca Angelina Jolie a depus actele de divort, considerand ca astfel i-a expus pe cei sase copii, dar si pentru ca l-a acuzat de agresivitate, fiind hotarat sa lupte pentru custodia comuna a micutilor.

Coincidenta sau marketing cinic: Brad Pitt si Marion Cotillard, scene fierbinti in noul trailer al filmului Allied, lansat la cateva ore dupa divortul anului VIDEO

Realizatorii filmului Allied au lansat un nou trailer pentru productie, la scurt timp dupa divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt. Ce i-a infuriat pe fani? Faptul ca in clip apare si Marion Cotillard, cea despre care se spune ca ar fi amanta lui Pitt.

Dalai Lama, despre divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt. Ce a spus liderul spiritual tibetan

Vestea ca Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza s-a raspandit extrem de rapid. Informatia a ajuns chiar si la Dalai Lama, liderul spiritual tibetan. Acesta a fost intrebat despre acest subiect.

Poza postata de Selena Gomez cu Brad Pitt a deranjat-o pe Angelina Jolie: Cei doi pareau a flirta in timpul Galei de decernare a Globurilor de Aur (FOTO)

Informatia ca Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza a socat faniilor celor doi, iar acum anumite voci o introduc si pe Selena Gomez in cadrul zvonurilor despre motivele despartirii. Tanara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )