Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cea mai buna prietena a actritei Jennifer Aniston, despre divortul anului: De ce consuma Brad Pitt droguri si alcool? Pentru ca s-a casatorit cu o nebuna! VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna prietena a actritei Jennifer Aniston, despre divortul anului: De ce consuma Brad Pitt droguri si alcool? Pentru ca s-a casatorit cu o nebuna! VIDEO

Comedianta si vedeta de televiziune Chelsea Handler, una dintre cele mai bune prietene ale actritei Jennifer Aniston, a comentat divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, facand o serie de comentarii jignitoare. continuă pe Adevărul

Clasamentul universitatilor cu cea mai buna reputatie din lume 2016: In premiera, o universitate britanica este cel mai puternic brand universitar. Oxford a detronat Caltech

Clasamentul universitatilor cu cea mai buna reputatie din lume este dominat si anul acesta de universitatile din Statele Unite ale Americii, cu 7 institutii in top 10 doua dintre ele impartind locul 10), desi prima pozitie este revendicata, in premiera, de Marea Britanie, cu Universitatea Oxford. Alte doua institutii britanice si una elvetiana si-au facut drum in esantionul primelor 10 universitati. Topul celor mai puternice branduri universitare la nivel global este realizat anual de Times Higher Education. Universitatile din Asia isi continua ascensiunea si in editia din aces an. Romania are 4 universitati in top, 2 in intervalul 601-800, si doua in intervalul 801+.

Cea mai buna reteta de pui la cuptor cu legume de toamna

Bogatia recoltei de toamna poate fi prezenta si la tine in bucatarie pentru prepararea celor mai bune bucate. Vezi si tu cea mai buna reteta de pui la cuptor cu legume de toamna si rasfata-te cu cel mai gustos preparat.

Omul cu cea mai buna memorie din lume, spaima cazinourilor: care este tehnica de memorare pe care o foloseste

Britanicul Dominic OBrien, 59 de ani, este supranumit barbatul cu cea mai buna memorie din lume. A castigat de opt ori Campionatul Mondial de Memorie, in ultimii zece ani, si nu are voie sa intre in multe din cazinourile mari din lume pentru ca poate sa memoreze ordinea cartilor dintr-un pachet intreg de joc in cateva secunde.

Poate cea mai buna interceptie din istoria handbalului: Joc defensiv de mare clasa in campionatul german (VIDEO)

Kentin Mahe a reusit faza anului intr-un meci de handbal disputat in Germania. Handbalistul lui Flensburg-Handewitt a interceptat o pasa in lungime a adversarilor printr-un salt spectaculos. Pe.

Reactiile vedetelor si ale fanilor legate de divortul dintre Angelina si Brad Pitt: George Clooney, complet uluit si numeroase postari cu Jennifer Aniston

Divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt a luat prin surprindere fanii din intreaga lume. Retelele sociale au fost luat cu asalt de postari prin care fanii fie si-au exprimat regretul, fie au facut glume pe aceasta tema prin intermediul unor gif-uri care o au ca protagonista si pe Jennifer Aniston, fosta sotie a lui Brad Pitt. N-au lipsit nici reactiile catorva vedete, care s-au declarat mai mult sau mai putin surprinse de veste.

Jennifer Aniston a stiut mereu ca Brad si Angelina se vor desparti (FOTO)

Jennifer Aniston stia ca divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt este doar o chestiune de timp. Jennifer a stiut mereu ca aceasta zi va veni. Toti apropiatii lui Jennifer o vad pe Angelina ca pe.

Cea mai simpla reteta de negresa cu alune

Cu siguranta ai incercat propunerile noastre de retete de negresa. Dar nu ai incercat pana acum cea mai simpla reteta de negresa cu alune, o reteta foarte buna. Nu uita de o cafea fierbinte si tare pe care sa o asezi langa o portie din aceasta prajitura.

Bucurestiul este considerat capitala cea mai vulnerabila la cutremure din sudul Europei. Peste jumatate dintre cladirile incadrate in clasa I de risc seismic in Romania sunt in Bucuresti

Mai mult de jumatate dintre cele 607 cladiri incadrate in clasa I de risc seismic la nivelul tarii sunt in Bucuresti, considerat capitala sud-europeana cea mai vulnerabila la cutremure, mai ales din cauza cladirilor vechi din zona centrala, dar si din cauza solului. Statisticile Primariei Capitalei, citate de News. ro, releva ca 173 de cladiri sunt incadrate in categoria I de risc seismic, iar alte 183 sunt considerate pericol public.

24 septembrie, Ziua Nationala de Curatenie. Let`s Do It, Romania!, cea mai mare revolutie a voluntarilor

Pe 24 septembrie, voluntarii vor face tara luna in cadrul unei noi editii a Let`s Do It, Romania!. Cea mai mare miscare sociala din Romania, cu peste 1. 000 de voluntari implicati in 6 ani de activitate are drept scop o tara cu deseuri zero, iar valorile pe care le promoveaza in fiecare zi sunt pasiunea, increderea, respectul pentru natura si implicarea.

Minus 2,2 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara

Temperaturile au continuat sa scada in zona depresionara din estul Transilvaniei, cea mai scazuta temperatura din tara in zonele locuite, de minus 2,2 grade Celsius, fiind consemnata, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc. Mai frig a fost doar la peste 2. 000 de metri altitudine, minus 4,5 grade Celsius la Varful Omu.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )