Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce patesc soferii romani care circula cu viteza prea mica. Legea este cat se poate de clara

Playtech Playtech,
Ce patesc soferii romani care circula cu viteza prea mica. Legea este cat se poate de clara

Chiar daca este mai mult de condamnat un sofer vitezoman, actiunea lui putandu-se sfarsi prin luarea multor vieti, nici conducatorii auto care circula cu o viteza prea mica nu trebuie uitati. Ce patesc cei din urma? Ce patesc soferii romani care circula cu viteza prea mica? Exista si soferi care nu calca pedala de acceleratie, . continuă pe Playtech

Cod rutier 2020. Ce patesc soferii care folosesc telefonul la volan. Politistii pot lua masuri dure

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea Codului Rutier, pe 23 decembrie, anul trecut. Acesta prevede amenzi mai mici pentru biciclistii care nu respecta regulile de circulatie. Sanctiunile nu vor mai fi incadrate in clasa a III-a de amenzi, ci in clasa a II-a. Amenzile pentru cei care nu isi echipeaza corespunzator bicicletele raman neschimbate. Punctul .

Politistii au ramas masca. Ce s-a intamplat dupa ce au oprit un sofer care circula fara pneuri

Politistii din Marea Britanie au fost socati atunci cand au vazut pe o autostrada o masina care circula fara pneuri. Ce s-a intamplat dupa ce l-au oprit pe soferul neglijent? Ce s-a intamplat dupa ce au oprit un sofer care circula fara pneuri? Politistii au ramas masca Un sofer beat a fost prins de politisti, .

S-A DECIS! Ai PERMISUL AUTO ca si SUSPENDAT, dupa noile REGULI! Soferii romani, in ALERTA!

Toti soferii trebuie sa fie informati in privinta acestor reguli! Putini sunt cei care le cunosc. DIVORT BOMBA LA CASA REGALA! MEGHAN MARKLE PUNE MANA PE iNTREAGA AVERE! REGINA A FACUT INFARCT Pentru.

BOMBA! Cine are PERMIS CATEGORIA B, va mai putea CONDUCE o noua CATEGORIE de vehicule! Toti soferii romani ASTEPTAU VESTEA ACEASTA

Ai permis categoria B? Avem vesti importante pentru tine! Cei care au permisulde conducere eliberat pentru categoria B va putea fi folosit si pentru motocicletele cu cilindree maxima de 125 cm3, conform unui.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )