Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ce a patit un barbat din Tulcea care se dadea smecher pe Facebook si ameninta politia cu pistolul! A regretat amarnic gestul sau

Antena3 Antena3,
Ce a patit un barbat din Tulcea care se dadea smecher pe Facebook si ameninta politia cu pistolul! A regretat amarnic gestul sau

Un barbat din Tulcea care se lauda pe Facebook ca impusca politistii cu arma din dotare a ajuns sa regrete gestul sau. continuă pe Antena3

Smecher pe Facebook, arestat preventiv pentru trafic de droguri. Barbatul din Tulcea facea liveuri amenintand politistii cu pistolul (VIDEO)

Un barbat din Tulcea care se lauda pe Facebook ca impusca politistii cu arma din dotare a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri.

VIDEO Un barbat din Cluj, filmat in timp ce conduce cu fetita lui in brate

Un barbat din judetul Cluj a fost filmat in timp ce conduce masina si isi tine in brate fetita minora, care se ridica in picioare si se joaca, la un moment dat, cu volanul.

Barbat din Caras-Severin si-a amenintat mama ca o omoara cu un topor: Veniti repede!

Un barbat din Caras-Severin si-a amenintat mama ca o omoara cu un topor. Femeia a sunat de urgenta la 112. Mai mult echipaje s-au deplasat la fata locului, individul fiind ridicat de jandarmi si dus la Spitalul Stationar II, Sectia Psihiatrie, pentru investigatii medicale.

Un barbat din Dambovita, retinut dupa ce a amenintat cu arma un rival

Un barbat in varsta de 50 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a amenintat cu arma o alta persoana.

Casa din plastic care rezista la cutremure ar putea fi cea mai buna investitie: cat costa

In incercarea de a face ceva bun pentru oameni si de a proteja mediul inconjurator in acelasi timp, un inginer a inceput sa creeze case din plastic reciclat cu beneficii importante. Ramon.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )