Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a patit Bogdan Stanoevici chiar inainte sa moara. Informatii de ultima ora din spital

Playtech Playtech,
Ce a patit Bogdan Stanoevici chiar inainte sa moara. Informatii de ultima ora din spital

S-a aflat ce a patit Bogdan Stanoevici chiar inainte sa moara. Informatii de ultima ora au aparut din spital. Doctorii romani au incercat sa-l salveze pe fostul actor cu ajutorul unei tehnologii de ultima ora, insa fara succes. Bogdan Stanoevici, supus unui tratament revolutionar inainte sa moara. Multe persoane au fost readuse la viata cu ajutorul . continuă pe Playtech

Ce a facut Bogdan Stanoevici inainte sa se imbolnaveasca cu virusul covid-19

Anuntul decesului lui Bogdan Stanoevici a fost ca un soc pentru fani si familie, mai cu seama tragedia venind dupa ultimele sale marturii din spatiul public. Ce a facut si declarat artistul inainte sa fie confirmat cu COVID-19? Declaratiile lui Bogdan Stanoevici inainte sa se imbolnaveasca Bogdan Stanoevici a militat impotriva masurilor de raspandire a .

A murit Bogdan Stanoevici. Actorul s-a luptat cu virusul nemilos, pe patul de spital

Doliu in lumea teatrului! Bogdan Stanoevici s-a stins din viata! Celebrul actor de care fanii s-au bucurat extrem de tare in serialul Sacrificiul s-a luptat cu COVID-19. Cum au aratat ultimele clipe din viata artistului? Ultimele informatii despre tragedie. Bogdan Stanoevici a murit! Celebrul actor a murit la 62 de ani, la Spitalul Pantelimon, conform .

Codrin Stefanescu, acuzatii grave dupa moartea lui Bogdan Stanoevici: Ziceti adevarul, nu mintiti!

Bogdan Stanoievici a murit dupa ce a fost infectat cu un microb din spital, asa cum a aflat Playtech. ro, inainte ca Diana Sosoaca sa publice mesajul sau pe Facebook. Codrin Stefanescu, acuzatii grave dupa moartea lui Bogdan Stanoevici Bogdan Stanoievici a murit cu zile pentru ca a fost infectat cu un microb din spital, este .

Totul despre moartea regretatului actor Bogdan Stanoevici. S-a stins pe patul de spital, inainte de a implini 63 de ani

Bogdan Stanoevici a murit in aceasta dimineata. Actorul a murit in spital, unde se afla internat de la jumatatea lunii decembrie. Initial a fost diagnosticat cu COVID-19 si a fost tratat in alt centru. Bogdan Stanoevici a fost intubat pe 16 decembrie, in stare grava, iar dupa doua zile a fost mutat pe sectia ATI, unde s-ar fi ales si cu o infectie nosocomiala.

Ies la iveala secretele lui Bogdan Stanoevici. Cine l-a facut sa plece din Romania, de fapt

Decesul brusc al celebrului actor Bogdan Stanoevici a adus in prim-plan detalii din viata sa pe care unii dintre cei care l-au admirat nu le-au stiut. De ce a plecat artistul din Romania si in ce context? Detalii din viata lui Bogdan Stanoevici. Cine l-a facut sa plece din Romania? Bogdan Stanoevici a devenit vizual .

Cine a fost Bogdan Stanoevici, de fapt. Actorul a fost si ministru in guvernul Ponta

Bogdan Stanoevici a murit la varsta de 62 de ani dupa o lupta crancena cu virusul care a afectat lumea intreaga. Despre viata actorului care a fost si ministru in guvernul Victor Ponta se stiu, insa, prea putine. Cine a fost, de fapt, Bogdan Stanoevici Unul dintre cei mai cunoscut actori ai Romaniei, Bogdan Stanoevici .

Victor Rebengiuc, mesaj jenant dupa moartea lui Bogdan Stanoevici. Nu a avut pic de empatie

Dupa ce celebrul actor Bogdan Stanoevici a murit la varsta de 62 de ani, la Spitalul Pantelimon, colegul sau de breasla Victor Rebengiuc, lipsit de empatie, a declarat ca actorul a murit de COVID-19, nu de infectiile din spital. Victor Rebengiuc, mesaj jenant dupa moartea lui Bogdan Stanoevici Actorul Victor Rebengiuc este de parere ca .

Diana Sosoaca face anuntul soc. De ce este moartea lui Bogdan Stanoevici suspecta, ce a cerut autoritatilor

Diana Sosoaca crede cu tarie ca moartea lui Bogdan Stanoevici este suspeca, astfel cere ajutorul autoritatilor. Ce detalii stie senatoarea formatiunii AUR si care este perspectiva acesteia? Diana Sosoaca sustine ca moartea lui Bogdan Stanoevici e suspecta Avocatul Diana Sosoaca a participat marti seara la emisiunea lui Victor Ciutacu. Invitata si-a exprimat regretul fata de .

Avere Bogdan Stanoevici. Cine este fiul secret din Franta care va mosteni tot ce are actorul

Ce avere i-a lasat Bogdan Stanoievici fiului sau. Acesta a murit insa sarac si fara a-si implini un mare vis, si anume acela de a juca la Hollywood. Avere Bogdan Stanoevici Bogdan Stanoevici a trait in Franta vreme de 22 de ani si a revenit in Romania dupa moartea mamei, cea care l-a crescut singura, .

Monica Pop, dezvaluiri socante in cazul mortii lui Bogdan Stanoevici: Asta e motivul pentru care l-au dus la Pantelimon

Moartea actorului Bogdan Stanoevici a atras cu sine multe polemici cu privire la motivele decesului. Ceea ce a marcat o tara intreaga este faptul ca acesta a criticat mereu masurile de preventie impotriva noului coronavirus, participand la diferite proteste anti-masca. in cele din urma, artistul a murit rapus de virusul de care nu se temea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )