Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ce au patit cei doi frati care si-au sacrificat o zi de joaca pentru a face curatenie pe strada lor

Adevărul Adevărul,
Ce au patit cei doi frati care si-au sacrificat o zi de joaca pentru a face curatenie pe strada lor

Andrei si Giorgian Fratiloiu au adunat toate gunoaiele de pe strada Todirenilor, din orasul-statiune Vatra Dornei. Cei doi copii s-au apucat de treaba pentru ca s-au saturat sa mearga la scoala printre deseuri. Copiii au strans patru saci de PET-uri si hartii. Actiunea a ajuns si la urechile ministrului Mediului. continuă pe Adevărul

Ce au patit doi frati gemeni care au facut schimb de IDENTITATI pentru a se intalni cu mai multe FEMEI

Doi frati gemeni din Brazilia au fost obligati de instanta de judecata sa plateasca pensie alimentara aceluiasi copil, dupa ce testul ADN nu a putut fi stabili care dintre ei este tatal, relateaza The.

La o saptamana dupa ce si-a anulat vizita in Romania, Regele Iordaniei a fost primit la Elysee de presedintele francez Macron. Cei doi lideri au vorbit despre conflictul israeliano-palestinian

Presedintele francez Emmanuel Macron si prima doamna Brigitte i-au intampinat pe Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei si Regina Ranya, vineri, la Paris, inaintea unei intalniri pe care cei doi lideri au.

Crima ingrozitoare comisa de un cuplu. Cei doi si-au injunghiat copilul de noua saptamani pentru ca nu mai puteau face amor

Un cuplu este acuzat ca si-a acuzat fiul lor in varsta de noua saptamani. Motivul este de-a dreptul uluitor. Cei doi au declarat ca nu mai puteau face amor din cauza celui mic. Luke Morgan, in.

Sophie Turner, platita de trei ori mai putin decat Kit Harington pentru serialul Game of Thrones: ce salarii au cei doi actori

Actrita Sophie Turner 23 de ani), personajul Sansei Stark din Game of Thrones, a dezvaluit ca salariul pe care il primeste ea pentru aparitia in serial este de trei ori mai mic decat cel al actorului Kit Harington 32 de ani), rolul lui Jon Snow.

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt oficial impreuna! Da, aceasta e bomba mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia!

Momente incendiare in showbiz! Mihai Bendeac a publicat pe retelele sociale o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita, starnind, astfel, imaginatia.

FOTO Cine sunt cei doi finalisti de la Ultimul trib

Dupa alte doua eliminari, saptamana viitoare, 5 aprilie, doi dintre concurentii din Ultimul trib vor lupta, pentru ultima data, pentru marele premiu in valoare de 100. 000 de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )