Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ce a patit Diana Sosoaca dupa ce s-a vaccinat. Prin ce chinuri a trecut, de fapt

Playtech Playtech,
Ce a patit Diana Sosoaca dupa ce s-a vaccinat. Prin ce chinuri a trecut, de fapt

S-a aflat ce a patit Diana Sosoaca dupa ce s-a vaccinat. Prin ce chinuri a trecut, de fapt, senatoarul AUR dupa ce s-a imunizat, cititi in articolul de mai jos. Diana Sosoaca, cosmar dupa ce s-a vaccinat. Am crezut ca o sa mor Diana Sosoaca a facut dezvaluiri dupa ce s-a vaccinat. in plus, senatoul . continuă pe Playtech

Ce a facut Diana Sosoaca de Revelion 2021. Imaginile sunt senzationale: Nu sunt in spital VIDEO

Senatoarea AUR a intrat in atentia publicului dupa ce a refuzat sa poarte masca sanitara in Senat. Acum, avocata din Iasi uimeste din nou. Iata ce a facut Diana Sosoaca de Revelion 2021. Imaginile sunt senzationale! Cum si-a petrecut Diana Sosoaca Revelionul Dupa ce a uimit opinia publica cu vehementa sa in ceea ce priveste .

Diana Sosoaca a dat partidele de gol. Schema lor de imbogatire, cu ajutorul senatorilor si deputatilor

Diana Sosoaca vine cu afirmatii surprinzatoare despre partidele de gol. Care a fost schema formatiunilor de imbogatire? Totul s-a intamplat cu ajutorul senatorilor si a deputatilor. Diana Sosoaca, afirmatii efervescente despre partidele din Romania Diana Sosoaca vine cu noi afirmatii surprinzatoare. Aceasta sustine ca partidele incearca sa se imbogateasca pe seama senatorilor si deputatilor cu .

Senatoarea AUR Diana Sosoaca: Eu am avut COVID inainte sa se nasca, probabil ca d-aia nu iau, sunt imunizata. Ce spune despre masti

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a povestit intr-un interviu ca nu si-a dorit sa intre in Parlament, fiind fortata sa urmeaze aceasta cale de sot si de mai multi oameni politici. Avocata a vorbit si despre campania de vaccinare si a dezvaluit de ce crede ca nu o sa se infecteze cu Covid-19, desi a fost surprinsa de multe ori fara masca.

Diana Sosoaca, noul presedinte al Romaniei? Vestea ce a cutremurat tara, la inceput de an!

Diana Sosoaca este senatoare AUR in Parlametul Romaniei, dar si una dintre cele mai cunoscute si prezente figuri in lupta anti-masca. Recent, ea a acordat un interviu in care a discutat despre activitatea s-a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )