Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ce a patit Jon Snow din Game of Thrones dupa ce s-a imbatat crita intr-un club - VIDEO

Antena3 Antena3,
Ce a patit Jon Snow din Game of Thrones dupa ce s-a imbatat crita intr-un club - VIDEO

Kit Harington, actorul din serialul Game of Thrones, a fost dat afara dintr-un pub din New York, dupa ce s-a imbatat si a facut scandal. Actorul in varsta de 31 de ani, care. continuă pe Antena3

JOHN SNOW s-a facut PULBERE. Actorul din Game of Thrones, dat afara dintr-un bar (VIDEO)

Jon Snow din Game of Thrones, dat afara dintr-un club, dupa ce s-a imbatat crit[ Moment jenant pentru Kit Harington, actorul din serialul Game of Thrones. Acesta a.

Suma fabuloasa oferita de Brad Pitt pentru a urmari un episod din Game of Thrones alaturi de protagonista serialului, Emilia Clarke

Brad Pitt a oferit 120. 000 de dolari pentru a urmari un episod din Game of Thrones alaturi de protagonista serialului, actrita britanica Emilia Clarke, in cadrul unei licitatii caritabile,.

Kit Harington a fost dat afara dintr-un bar dupa ce s-a imbatat si a intrat in conflict cu clientii VIDEO

Actorul britanic Kit Harington 31 de ani), cunoscut pentru rolul Jon Snow din Game of Thrones, a fost scos afara dintr-un pub din New York, vineri seara, dupa o disputa cu un grup de persoane prezente in bar.

GAME OF THRONES SEZONUL 8. Cand va fi difuzat ultimul sezon din Game of Thrones

Canalul american HBO a confirmat joi ca fanii vor trebui sa astepte anul viitor pentru a cunoaste deznodamantul celebrei saga de fantasy medieval, relateaza AFP si DPA.

Brad Pitt a oferit 120.000 de dolari pentru a urmari un episod din Game of Thrones impreuna cu Emilia Clarke

Actorul Brad Pitt a oferit, in cadrul unei licitatii, 120. 000 de dolari pentru a urmari un episod din Game of Thrones impreuna cu Emilia Clarke, scrie Variety.

HBO a facut anuntul. Cand va fi difuzat ultimul sezon din Game of Thrones

Canalul american HBO a confirmat joi ca fanii vor trebui sa astepte anul viitor pentru a cunoaste deznodamantul celebrei saga de fantasy medieval, relateaza AFP si DPA. Totusi, nu a fost avansat niciun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )