Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce a patit un sofer din Ilfov care a incercat sa mituiasca un agent de circulatie

Antena3 Antena3,
Ce a patit un sofer din Ilfov care a incercat sa mituiasca un agent de circulatie

Un sofer care a incercat sa rezolve cu agentul de circulatie faptul ca nu a putut prezenta o polita RCA valabila s-a trezit sanctionat mult mai drastic decat prevede Codul Rutier. Pentru ca nu avea. continuă pe Antena3

Ce a patit un sofer care a incercat sa mituiasca un agent de circulatie. Nu avea polita RCA valabila

Un sofer care a incercat sa rezolve cu agentul de circulatie faptul ca nu a putut prezenta o polita RCA valabila s-a trezit sanctionat mult mai drastic decat prevede Codul Rutier.

Un sofer din Maramures si-a rupt masina in doua intr-o groapa acoperita cu apa (FOTO)

Un sofer din Maramures si-a rupt masina in doua dupa ce a trecut printr-o groapa care era acoperita cu apa. Barbatul a trecut printr-un crater plin cu apa, pe raza localitatii Barsana, in urma.

Un sofer din Braila a murit in timp ce se afla in trafic, la volan

Un sofer din Braila a avut parte de un sfarsit tragic, dupa ce a facut infarct la volan. Barbatul de 68 de ani a murit in timp ce se afla in trafic. Masina a scapat de sub control, fara sa cauzeze.

Un sofer din Oradea a uitat unde si-a parcat masina si a alertat politia crezand ca i s-a furat

Un sofer din Oradea a uitat unde si-a parcat masina si a alertat politia, marti, in jurul orei 13:00, crezand ca i-a fost furat automobilul din incinta unui centru comercial. Informatia a fost postata si.

Gina Felea, tanara din Romania care racola fete pentru clubul din Torino, loveste din nou in mare forta: Un nou clip video! (FOTO,VIDEO)

Gina Felea s-a filmat din nou! Toata tara o stie pe tanara din Romania care locuieste in Italia si in care poti avea toata increderea, care le recomanda fetelor sa lucreze la clubul ei din Torino.

Locul din Romania care se afla pe lista celor mai verzi orase ale lumii

Alba Iulia este singurul oras din Romania, si printre putinele din Europa, care apare pe lista celor peste 100 de orase care folosesc mai mult de 70% energie electrica provenita din surse regenerabile, conform.

Ce s-a decis in cazul politistului din Arad care a ucis un politist pe trecerea de pietoni

Politistul din Arad care a ucis un biciclist aflat pe trecerea de pietoni, a fost arestat pentru 30 de zile. Vinovatul se afla in timpul liber si tocmai plecase de la un meci de fotbal cu prietenii. Acesta a .

Vand grenada foarte veche.Doar am lustruit-o putin de rugina. Ce a patit barbatul din Alba care a postat acest anunt pe internet

Un barbat din Alba Iulia a oferit spre vanzare, in urma cu cateva zile, pe un site de anunturi, o grenada de razboi la pretul de 100 de euro.

Sorin Ovidiu Vintu: Victor Ponta era proiectul unei aripi din SRI care a jucat la doua capete. Cum l-a jucat Sebastian Ghita la ordinul SRI

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a vorbit intr-un interviu oferit in exclusivitate Sorinei Matei despre relatia cu Sebastian Ghita si cum si-a dat seama ca acesta e omul SRI pus sa il inlature din.

Sorin Ovidiu Vintu: Victor Ponta era proiectul unei aripi din SRI care a jucat la doua capete. Cum l-a jucat Sebastian Ghita la ordinul SRI (VIDEO)

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a vorbit intr-un interviu oferit in exclusivitate Sorinei Matei despre relatia cu Sebastian Ghita si cum si-a dat seama ca acesta e omul SRI pus sa il inlature din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2947 seconds )