Libnet.ro
UNICEF

10:15

Locul din Romania care se afla pe lista celor mai verzi orase ale lumii

Antena3 Antena3,
Locul din Romania care se afla pe lista celor mai verzi orase ale lumii

Alba Iulia este singurul oras din Romania, si printre putinele din Europa, care apare pe lista celor peste 100 de orase care folosesc mai mult de 70% energie electrica provenita din surse regenerabile, conform. continuă pe Antena3

INCREDIBIL! Acesta este singurul oras VERDE din Romania! Se afla in TOP 100

Singurul oras din Romania care apare pe lista celor peste 100 de orase care folosesc mai mult de 70% energie electrica provenita din surse regenerabile este Alba Iulia. Orasul isi merita locul in top, in.

Orasul din Romania care se afla la un pas de a intrece Bucurestiul si Cluj-Napoca ca destinatie imobiliara

Conform Ziarului Finanicar, Constanta este noua destinatie imobliara a dezvoltatorilor de locuinte, iar pretul mediu al apartamentelor depaseste 1,000 euro/mp. Bogdan Voica, CEO al companiei de consultanta.

TOP Eurostat: Angajatii din Romania, penultimii in UE la participarea la cursuri de perfectionare

Romania se afla pe penultimul loc in Uniunea Europeana ca procent al angajatilor care urmeaza cursuri de perfectionare, conform celor mai recente date disponibile, emise luni de Biroul european de statistica Eurostat.

Forumul Judecatorilor din Romania cere presedintelui Romaniei si Parlamentului sa consulte Comisia de la Venetia cu privire la legile justitiei, transmitand o lista de intrebari

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania solicita Presedintelui Romaniei si Parlamentului Romaniei consultarea Comisiei Europene pentru Democratie prin Drept a Consiliului Europei Comisia de la Venetia) asupra unor aspecte curente vizand modificarea in Romania a legilor justitiei.

Meghan Markle a detronat-o pe Kate Middleton in topul celor mai frumoase femei din Familia Regala britanica: la ce capitole o intrece si cine mai e in top

Actrita americana Meghan Markle 36 de ani), viitoarea sotie a printului Harry, a detronat-o pe ducesa de Cambridge Kate Middleton in topul celor mai frumoase femei din Familia Regala britanica.

40 dintre cele mai mari birouri de arhitectura au fondat Asociatia Societatilor de Arhitectura din Romania

Peste 40 dintre cele mai mari birouri de arhitectura din Romania s-au unit pentru a crea Asociatia Societatilor de Arhitectura din Romania - ASAR, entitate care are ca obiectiv prioritar colaborarea cu organizatiile si institutiile implicate in procesul de dezvoltare a spatiului construit, cu scopul de a asigura un climat de normalitate in acest domeniu, se arata intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Emisiunile cu cea mai mare audienta din Romania, in luna februarie

In luna februarie au fost lansate multe din show-urile de divertisment si reality show-urile pe care posturile TV importante mizeaza in lupta pentru audiente. Iata care au fost emisiunile cu cel mai mare rating din Romania.

Cel mai performant primar de comuna din Romania, dat afara din PSD: Noaptea, ca hotii (VIDEO)

Primarul comunei care a atras cele mai multe fonduri europene a fost exclus oficial din PSD. Edilul din Ciugud, Gheorghe Damian, care a adus 27 de milioane de euro din fonduri europene in comuna, a declarat in.

Ce s-a decis in cazul politistului din Arad care a ucis un politist pe trecerea de pietoni

Politistul din Arad care a ucis un biciclist aflat pe trecerea de pietoni, a fost arestat pentru 30 de zile. Vinovatul se afla in timpul liber si tocmai plecase de la un meci de fotbal cu prietenii. Acesta a .

Numarul pasagerilor transportati pe aeroporturile din Romania a crescut anul trecut. Otopeni ramane cel mai tranzitat aeroport

Numarul pasagerilor transportati pe aeroporturile din Romania a crescut constant in ultima perioada, iar anul trecut a trecut de pragul de 20 de milioane. Cel mai tranzitat aeroport ramane Otopeni, din Bucuresti, traficul inregistrand, insa, cresteri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )