Libnet.ro
UNICEF

05:15

Patriarhul Daniel- Omul Anului si al Secolului !

Adevărul Adevărul,
Patriarhul Daniel- Omul Anului si al Secolului !

Patriarhul a reusit in Romania, o tara saraca din Estul Europei sa zideasca in cativa ani ceva ce nici Ministerul Transporturilor laolalta cu Ministerul Fondurilor Europene nu a reusit. continuă pe Adevărul

Patriarhul Daniel - Omul Anului si al Secolului!

Patriarhul a reusit in Romania, o tara saraca din Estul Europei sa zideasca in cativa ani ceva ce nici Ministerul Transporturilor laolalta cu Ministerul Fondurilor Europene nu a reusit.

BOR: Patriarhul Daniel si Patriarhul Ecumenic au fost obligati de lege sa foloseasca masinile SPP-ului. SPP:Maybach-ulare RCA

Patriarhul Daniel si Patriarhul Ecumenic Bartolomeu au fost obligati sa foloseaca masinile SPP-ului la evenimentul sfintirii Catedralei Neamului. Asa a declarat Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei. Reactia institutiei vine la scurt timp dupa ce in spatiul public au aparut informatii cum ca masina care a fost pusa la dispozitia lui Bartolomeu nu are polita RCA valida. Surse din SPP spun ca informatiile sunt false.

Patriarhul Daniel, ironizat de Patraru la Starea Natiei: Te trimit la munca de jos, la construit spitale VIDEO

Echipa emisiunii Starea Natiei a realizat o noua sceneta, intitulata sugestiv Catedrala Mantuielii Neamului, in care Dragos Patraru il parodiaza pe Patriarhul Daniel.

Patriarhul Daniel circula cu un Mercedes-Maybach S600 care nu are polita RCA valida

Patriarhul Daniel a fost adus duminica la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamuluide o masina Mercedes-Maybach S 600. intr-una dintre imaginile surprinse de fotograful Octav Ganea, prezent la eveniment, se.

O fotografie trucata cu Patriarhul Daniel coborand dintr-o masina aurita a creat isterie pe Internet (FOTO)

Duminica a fost sfintita Catedrala Mantuirii Neamului. Evenimentul a starnit discutii aprinse pe Facebook: in timp ce unii s-au aratat incantati ca in Romania s-a putut construi un lacas de cult de o.

Klaus Iohannis i-a primit la Cotroceni pe Patriarhul Daniel si Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, cu o zi inainte de sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit sambata la 10:30 la Palatul Cotroceni pe Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, Arhiepiscop al Constantinopolului - Noua Roma, si a Parintele Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe.

Eroii neamului romanesc au fost pomeniti pentru prima data in Catedrala Nationala, intr-o slujba oficiata de Patriarhul Daniel

Eroii neamului romanesc au fost pomeniti, sambata, pentru prima data la Catedrala Nationala, intr-o slujba oficiata de PF Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane BOR). Slujba de sfintire a Catedralei va avea loc duminica.

Romania, tara in care esti batjocorit in ambulanta: Au refuzat sa duca un pacient plin de sange la spital dintr-un motiv aberant

Mai e o luna si ceva pana vom intra in anul 2019, insa in Romania se petrec, in continuare, faze demne de Evul Mediu.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )