Libnet.ro
UNICEF

23:00

Patriarhul Daniel, la slujba de Craciun: Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume

Antena3 Antena3,
Patriarhul Daniel, la slujba de Craciun: Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume

Patriarhul Daniel, la slujba de Craciun. Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume, pentru ca ea este legatura vie a omului cu Dumnezeu, a afirmat patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane,. continuă pe Antena3

Patriarhul Daniel, in predica de Craciun:Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume

Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume, pentru ca ea este legatura vie a omului cu Dumnezeu, a afirmat patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, in predica rostita la Sfanta Liturghie oficiata luni la Catedrala Patriarhala, la sarbatoarea Craciunului, transmite Agerpres.

Patriarhul Daniel: Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume

Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume, pentru ca ea este legatura vie a omului cu Dumnezeu, a afirmat patriarhul Daniel, in predica rostita la Sfanta Liturghie oficiata luni, la.

VIDEO Patriarhul Daniel, in mesajul de Craciun: in aceste zile suntem chemati sa raspandim in jurul nostru pace si bucurie

Cu prilejul Sarbatorii Nasterii Domnului, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane a transmis, prin agentia de stiri a Patriarhiei Romane, un mesaj romanilor.

CRACIUN FERICIT. Tara in care CRACIUN FERICIT e mai mult o himera

Milioane de chinezi, mai ales studenti sau membri ai minoritatilor crestine, sarbatoresc zilele acestea Craciunul, o festivitate tot mai populara in puterea asiatica, pe care unii.

MESAJE DE CRACIUN. Patriarhul Daniel: Sarbatoarea nasterii Domnului sau Craciunul este sarbatoarea in care praznuim iubirea smerita a lui Dumnezeu fata de oameni

Patriarhul Daniel a transmis romanilor un mesaj cu ocazia sarbatorii Craciunului, dar si a Anului Nou, in care ureaza sanatate si mantuire, pace si bucurie.

Patriarhul Daniel a vorbit despre scandalurile sexuale care au zguduit Biserica. Ce spune despre Cristian Pomohaci si fostul episcop de Husi

Biserica Ortodoxa Romana a fost zguduita in acest an de mai multe scandaluri sexuale, insa doua au socate atat conducerea Bisericii, cat si pe credinciosi. Este vorba despre.

MESAJE DE CRACIUN 2017. Cele mai frumoase MESAJE DE CRACIUN 2017

MESAJE DE CRACIUN 2017 M-ati tinut de mana si m-ati invatat cum sa impodobesc primul meu pom de Craciun. Astazi decorez bradul si mi-as fi dorit sa fiti langa mine. Va urez.

Mesaje de Craciun 2017. Cele mai frumoase Urari de Craciun 2017 pentru cei dragi

Mesaje de Craciun 2017. E cel mai frumos moment al anului. E vremea linistii, a bradului si a timpului petrecut alaturi de cei dragi. E momentul pentru cele mai frumoase Mesaje de Craciun 2016. Stai o clipa si.

MESAJE DE CRACIUN 2017. Cele mai calde MESAJE, URARI, FELICITARI de CRACIUN pentru cei dragi

E vremea Craciunului, e vremea pentru cele mai calde MESAJE DE CRACIUN pentru cei dragi. Trimite un gand bun celor pe care ii iubesti.

MESAJE DE CRACIUN 2017. Cele mai originale URARI de CRACIUN

Iata cateva dintre cele mai inspirate MESAJE DE CRACIUN pentru familie Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )