Libnet.ro
UNICEF

19:30

MESAJE DE CRACIUN 2017. Cele mai originale URARI de CRACIUN

Antena3 Antena3,
MESAJE DE CRACIUN 2017. Cele mai originale URARI de CRACIUN

Iata cateva dintre cele mai inspirate MESAJE DE CRACIUN pentru familie Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie. continuă pe Antena3

MESAJE DE CRACIUN CLASICE. Cele mai frumoase mesaje

Cum ne aflam in perioada Craciunului, este bine sa fim pregatiti din timp cu mesajele, felicitarile, sms-urile pe care vrem sa le trimitem cuiva drag. Sms-ul de Craciun a devenit deja.

MESAJE DE CRACIUN 2017. Urari de Craciun pentru apropiati

Mai sunt doar cateva zile pana la Craciun, dar febra urarilor de Craciun a inceput deja. E asadar, momentul sa trimiti cele mai calde MESAJE DE.

Cele mai tari superstitii de Craciun. Le stiati?

Craciunul este una dintre cele mai asteptate sarbatori crestine, insa aceasta zi sfanta vine la pachet si cu o serie de superstitii care mai de care mai interesante. Iata cateva dintre.

PROGRAM SUPERMARKETURI CRACIUN 2017. Programul magazinelor, hypermarketurilor si supermarketurilor de Craciun

Iata programul complet al celor mai mari supermarketuri si hypermarketuri pentru perioada Craciunului: PROGRAM KAUFLAND CRACIUN. Hypermarketurile Kaufland se vor.

Start Up Nation 2017: Banca Transilvania a aprobat cele mai multe credite-punte pentru antreprenori (oficial)

Banca Transilvania a aprobat cele mai multe credite-punte antreprenorilor care s-au calificat la ajutoarele nerambursabile de la stat de maximum 200. 000 de lei prin parogramul Start Up Nation 2017, potrivit informatiilor oficiale comunicate, miercuri, de ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

CFR Calatori suplimenteaza, in perioada sarbatorilor, numarul trenurilor de pe cele mai solicitate rute

In intervalul 22 decembrie 2017 - 3 ianuarie 2018, CFR Calatori va suplimenta, in functie de disponibilitatea de material rulant, numarul trenurilor care circula pe cele mai solicitate rute din Bucuresti spre/dinspre Satu Mare, Baia Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iasi, Timisoara Nord, Brasov, Cluj Napoca, Constanta, a informat compania printr-un comunicat de presa.

FOTO Trei romani, pe cele mai inalte varfuri de pe cele 7 continente. Sunt din Constanta si poarta steagul Mamaiei

Este pentru prima data cand o echipa de romani, formata chiar din alpinisti originari de la mare, isi propune sa escaladeze cele mai inalte varfuri de pe cele 7 continente. Tinerii din Constanta au o pregatire fizica remarcabila antrenandu-se in sporturi extreme.

VIDEO Imagini filmate cu drona in ruina care adapostea odinioara evreii din Constanta. Sinagoga ramane unul dintre cele mai frumoase edificii ale Dobrogei

Filmari realizate din drona dezvaluie cum arata interiorul sinagogii din Constanta, unul dintre cele mai frumoase edificii ale Dobrogei, ajunse o ruina fara acoperis.

Cele mai aberante superstitii ale romanilor. De ce erau deschise usile casei celor care zaceau pe patul de moarte

Viata spirituala a romanilor a fost dominata de nenumarate credinte si superstitii, care de-a lungul timpului au atras mirarea calatorilor straini. Superstitiile amestecate cu franturi din invataturile religioase ale Bisericii explicau cele mai necazurile, norocul, bolile si moartea.

MESAJE DE CRACIUN de trimis celor apropiati. Cele mai calde MESAJE DE CRACIUN

Cum ne aflam in perioada Craciunului, este bine sa fim pregatiti din timp cu mesajele, felicitarile, sms-urile pe care vrem sa le trimitem cuiva drag. Sms-ul de Craciun a devenit deja un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )