Libnet.ro
UNICEF

13:45

Patriarhul Daniel a votat la alegerile parlamentare din 2020

B1 B1,
Patriarhul Daniel a votat la alegerile parlamentare din 2020

Patriarhul Daniel s-a prezentat duminica la vot, pentru alegerile parlamentare din 2020. Patriarhul Bisercii Ortodoxe si-a exercitat dreptul de vot la una dintre sectiile scolii Ienachita Vacarescu din. continuă pe B1

A inceput a doua zi a votarii la alegerile parlamentare din 2020. Sectiile din Noua Zeelanda s-au redeschis pentru romani

A inceput oficial cea de-a doua zi de votare pentru alegerile parlamentare din 2020, organizate in diaspora. Sectiile din Noua Zeelanda s-au redeschis pentru alegatorii romani, la Auckland, Noua Zeelanda,.

Presedintele AEP, infectat cu SARS-CoV-2 a solicitat urna mobila pentru alegerile parlamentare din 2020

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituletu Buica a trimis solicitarea pentru urna mobila, avand in vedere ca este infectat cu SARS-CoV-2. Presedintele AEP a primit.

Cetatenii romani vor face exceptie de la masurile restrictive din Turcia, in zilele de vot pentru alegerile parlamentare din 2020

In cursul zilelor de sambata, 5 decembrie si duminica, 6 decembrie, cetatenii romani din Turcia, care doresc sa isi exprime dreptul la vot in sectiile special amenzanate in orasele din Turcia, vor fi.

Peste 256.000 de romani din diaspora au votat la alegerile parlamentare

Peste 256. 000 de cetateni romani au votat in strainatate, pana duminica, in jurul orei 21,00, la alegerile parlamentare.

Toate cele 18.802 sectii de votare din tara sunt pregatite pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Anuntul AEP

Toate cele 18. 802 sectii de votare din tara sunt pregatite, pentru desfasurarea in cele mai bune conditii, a scrutinul din data de 6 decembrie. Toate birourile electorale ale sectiilor de votare au preluat de la.

Alegerile parlamentare 2020: Judetele din sudul tarii, cea mai mare prezenta la urne. Mobilizare slaba in Moldova

Alegerile parlamentare din 2020 vor ramane in istorie drept scrutinul cu cea mai scazuta prezenta la vot, in conditiile in care doar 31,84% dintre cetatenii cu drept de vot si-au exprimat.

Emisiune HotNews LIVE: Alegerile parlamentare 2020 si exit-pollurile comentate impreuna cu realizatorul de emisiuni si jurnalistul Dragos Musat (Tetelu)

Jurnalistii HotNews. ro Clarice Dinu si Gabriel Bejan impreuna cu realizatorul de emisiuni si jurnalistul Dragos Musat Tetelu) au discutat intr-o editie speciala HotNews LIVE despre alegerile parlamentare din 2020 si primele rezultate exit-poll-uri.

Alegerile parlamentare 2020: Judetele din sudul tarii, cea mai mare prezenta la urne. Mobilizare slaba in Moldova

Alegerile parlamentare din 2020 vor ramane in istorie drept scrutinul cu cea mai scazuta prezenta la vot, in conditiile in care doar 31,84% dintre cetatenii cu drept de vot si-au exprimat.

Presa internationala: Liberalii din Romania si social democratii la egalitate Alegerile parlamentare din Romania, surprinzator de stranse

Partidul National Liberal PNL) si cel de stanga Social Democrat PSD) apar pe primul loc in alegerile parlamentare din Romania ,cu 29,0%, respectiv 30,5%, potrivit exit-poll-ului, intr-un vot esential pentru viitorul tarii in mainstreamul european, scrie Reuters despre scrutinul de duminica.

Carmen Iohannis a impresionat cu tinuta pe care a purtat-o cand a votat la alegerile parlamentare 2020

Carmen Iohannis a votat, duminica, la Sibiu, in timp ce sotul ei, Klaus Iohannis, si-a exprimat preferintele de la alegerile parlamentare 2020 la Bucuresti. Prima Doamna a Romaniei a fost insotita la urne d.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )