Libnet.ro
UNICEF

23:00

Presa internationala: Liberalii din Romania si social democratii la egalitate Alegerile parlamentare din Romania, surprinzator de stranse

Adevărul Adevărul,
Presa internationala: Liberalii din Romania si social democratii la egalitate Alegerile parlamentare din Romania, surprinzator de stranse

Partidul National Liberal PNL) si cel de stanga Social Democrat PSD) apar pe primul loc in alegerile parlamentare din Romania ,cu 29,0%, respectiv 30,5%, potrivit exit-poll-ului, intr-un vot esential pentru viitorul tarii in mainstreamul european, scrie Reuters despre scrutinul de duminica. continuă pe Adevărul

Dana Rogoz a plecat din Romania doar cu fiica ei: Vlad a plans in hohote la despartire

Dana Rogoz a plecat din Romania doar cu fiica ei, iar fiul ei, Vlad, a ramas acasa plangand in hohote la despartire. Dana Rogoz si-a anuntat fanii pe reteaua de socializare ca va fi plecata din tara o perioada, alaturi de fetita ei, Lia. De ce a recurs la asta actrita, vedeti in randurile de .

Viktor Orban, despre alegerile din Romania: Suntem legati de comunitatea ungarade acolo

Romania este un important partener economic pentru Ungaria, a declarat vineri premierul ungar Viktor Orban. Acesta a vorbit si desprealegerile parlamentare din Romania in interviul sau saptamanal pe.

Cati medici din Romania refuza vaccinarea. Klaus Iohannis a facut anuntul oficial

Imunizarea pentru COVID-19 este, cu siguranta, cel mai discutat subiect in Romania. Legat de acest lucru, presedintele Klaus Iohannis a facut anuntul oficial. Cati medici refuza, de fapt, vaccinarea?! Cadrele medicale refuza vaccinarea impotriva COVID-19?! De cand gigantii farmaceutici au anuntat ca vaccinul impotriva coronavirusului este pregatit de lansare, o serie de controverse legate de .

Gradul mediu de digitalizare a primariilor din Romania este de 32,3% (studiu)

Gradul mediu de digitalizare a primariilor din Romania este de doar 32,3%, potrivit raportului DESI The Digital Economy and Society Index), care indica o tendinta usor crescatoare a digitalizarii institutiilor publice in ultimii trei ani, scrie Agerpres. Totodata, la capitolul Servicii Publice Digitale, Romania se situeaza in continuare pe ultimul loc la nivel european din 28 de tari. in luna noiembrie, Zitec, companie specializata in dezvoltarea de aplicatii online, lansa Ghidul Esential de Digitalizare a Primariilor, realizat de echipa Regista. ro. Pentru a primi documentul, primariile interesate trebuie sa completeze un chestionar prin care isi evalueaza gradul de digitalizare actual.

inca o organizatie infiintata pentru a sustine interesele firmelor de asigurari: Patronatul Industriei Asigurarilor din Romania

Patru societati de asigurari au anuntat joi infiintarea PIAR Patronatul Industriei Asigurarilor din Romania, organizatie care sa sustina interesele membrilor sai in calitate de angajatori si sa faca domeniul asigurarilor, unul caracterizat, de altfel, de un grad ridicat de reglementare, mai atractiv pe piata muncii. Patronatul a fost infiintat de Groupama Asigurari, UNIQA Asigurari, UNIQA Asigurari de Viata si PAID Romania Pool-ul de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale) si isi propune sa fie complementar Uniunii Societatilor de Asigurari din Romaania UNSAR).

Anca Serea revine la TV. Cu ce super-vedeta din Romania o sa fie colega

Prima TV relanseaza stirile. Dupa ce au dat de veste venirea Andreea Berecleanu la pupitrul Focus, postul TV revine cu o noua surpriza pentru telespectatori, anuntand alte nume noi in echipa stirilor. Anca Serea si Florin Caruceru vor prezenta stirile sportive. Anca Serea, din nou la sport. Va fi colega cu Andreea Berecleanu, la Prima .

Concurs de proiecte pentru casa de creatie a Institutului Francez din Romania

Rezidenta de creatie a Institutului Francez din Romania isi cauta primii oaspeti.

Blocaje la iesirea din Romania pe la Giurgiu Ruse: TIR-urile formeaza o coada de aproximativ cinci kilometri

Noi ambuteiaje s-au format la iesirea din Romania prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria. TIR-urile formeaza o coada de aproximativ cinci kilometri pe DN 5 Bucuresti-Giurgiu si au de asteptat 80 de minute la controlul de.

Coada de TIR-uri pe 5 kilometri la iesirea din Romania pe la Giurgiu-Ruse

TIR-urile care asteapta iesirea din Romania prin PTF Giurgiu-Ruse formeaza o coada de aproximativ cinci kilometri pe DN 5 Bucuresti-Giurgiu si au de asteptat 80 de minute la controlul de frontiera.

Philip Morris International realizeaza schimbari in structura organizatiei comerciale din Romania

Din 1 decembrie, Philip Morris International realizeaza schimbari in structura organizatiei comerciale din Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )