Libnet.ro
UNICEF

09:00

Patriarhul Rusiei vine la Bucuresti in octombrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Patriarhul Rusiei vine la Bucuresti in octombrie

Patriarhul Chiril I al Moscovei va veni la Bucuresti in perioada 26 - 28 octombrie. continuă pe Ziarul Bursa

Chiril I, Patriarhul Rusiei, vine la Bucuresti intr-o vizita istorica

Surse diplomatice de la Kremlin au afirmat ca Patriarhul Chiril I al Moscovei, care conduce Biserica Ortodoxa Rusa, cea mai mare biserica crestina a lumii, va veni la Bucuresti din 26 pana in 28 octombrie 2017, potrivit revistei Q Magazine.

UPDATE Chiril I, Patriarhul Rusiei, vine la Bucuresti intr-o vizita istorica

Patriarhul Chiril I al Moscovei, cel care conduce Biserica Ortodoxa Rusa, cea mai mare biserica crestina a lumii, va veni la Bucuresti pe 27 octombrie, la aniversarea unui deceniu de la numirea Patriarhului Daniel in fruntea Bisericii Ortodoxe Romane.

Patriarhul Rusiei vine la Bucuresti. Care e reactia lui Vladimir Putin

Floriana Jucan, fondador Q Magazine a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 ca aceasta vizita istorica este de o importanta majora. Totodata siclasa politicaar trebui sa beneficieze.

Chiril, Patriarhul Rusiei si omul lui Putin, vine la Bucuresti intr-o vizita istorica

Patriarhul Rusiei vine pentru prima data in Romania dupa Revolutie. Chiril, alaturi de alti patriarhi ai Bisericilor Ortodoxe din alte tari fosrte comuniste, va sosi la Bucuresti in data de 27.

Patriarhul Chiril al Rusiei vine la Bucuresti, la aniversarea a zece ani de la instalarea patriarhului Daniel

Patriarhul Chiril, conducatorul Bisericii Ortodoxe Ruse, va face o vizita oficiala la Bucuresti, cel mai probabil in jurul datei de 27 octombrie, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu.

Patriarhul Rusiei va veni in Romania in luna octombrie. E prima vizita a unui patriarh rus in Romania dupa Revolutie

Patriarhul Moscovei si al intregii Rusii, Chiril, va veni la Bucuresti in 27 octombrie, alaturi de patriarhii Bisericilor Ortodoxe din alte tari ex-comuniste. Chiril si ceilalti patriarhi vor veni la Bucuresti pentru a participa la evenimentele dedicate Anului comemorativ dedicat aparatorilor Ortodoxiei in timpul comunismului, dar si aniversarii a 10 ani de patriarhat ai Patriarhului Daniel, a declarat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Victor Banescu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )