Libnet.ro
UNICEF

18:45

Patrick Petre, cel mai tanar marcator din actualul sezon al Ligii I, laudat de Hagi si Stoican. Cine-l urmeaza in top

Adevărul Adevărul,
Patrick Petre, cel mai tanar marcator din actualul sezon al Ligii I, laudat de Hagi si Stoican. Cine-l urmeaza in top

Patrick Petre e cel mai nou nume pe care Dinamo il scoate la rampa. La 17 ani si jumatate, fiul lui Florentin Petre a reusit sa marcheze deja, vineri, in esecul cu Viitorul 2-3), la al doilea sau meci in tricoul lui Dinamo. continuă pe Adevărul

Fernando Alonso va avea cel mai important contract din F1

Fernando Alonso lasa pentru McLaren si va avea cel mai important contract din istoria Formulei 1.

Fernando Alonso a ajuns la un acord cu McLaren si va avea cel mai important contract din istoria Formulei 1

Pilotul echipei , Fernando Alonso, a ajuns la un acord cu McLaren si va avea cel mai important contract din istoria Formulei 1, potrivit cotidianului As, citat de Mediafax. Alonso va fi pilotul echipei McLaren din.

FOTO: Cantareste cat un Airbus A380. Cum arata cel mai mare CAMION din lume, fabricat in BELARUS

Campioanele BelAZ sunt fabricate in Belarus, insa au fost produse, initial, in Uniunea Sovietica. Cele mai mari camioane din lume sunt folosite pentru a transporta cantitati uriase de minereuri.

Vladimir Putin ramane cel mai influent om din lume

Pentru al doilea consecutiv, presedintele rus, Vladimir Putin, se claseaza pe primul loc in topul Forbes al celor mai influente personalitati din lume. Locul al doilea este ocupat de presedintele american, Barack.

VIDEO Selena Gomez lanseaza cel mai emotionant clip din cariera pentru piesa The Heart Wants What It Wants! Uite cum incearca sa explice lumii intregi ce simte pentru Justin Bieber

Selena Gomez revine la muzica, desi spunea ca va lua o pauza si se va concentra pe actorie. Cantareata emotioneaza.

Chinezii care au dat cel mai subtire telefon lanseaza unul cu o super baterie. Va ajunge si in Romania

Chinezii de la Gionee, creatorii celui ce a fost cel mai subtire telefon din lume, tocmai au lansat un smartphonecu obaterie impresionanta. Telefonul Gionee Elife S5. 1, cel care a fost detinatorul titlului de cel mai subtire telefon din lume cu o grosime de doar 5,15 milimetri, si-a pierdut de curand coroana in favoare lui Oppo R5. Gionee, totusi, nu iese din atentia lumii si lanseaza Gionee Marathon 3, un telefon cu o baterie de 5000 mAh. Cu o singura incarcare, [].

Vivo X5 Max, inca un smartphone care se declara cel mai subtire din lume

Multi dintre producatorii de smartphone-uri isi dedica atat de mult timp si energie pentru a produce cel mai subtire dispozitiv din lume. Dar oare chiar avem nevoie de un smartphone la fel de subtire precum o foaie de hartie? Nu spun ca acolo se va ajunge, ci doar ca la 6-7-8 mm grosime nu mi se pare dificil de tinut in mana un astfel de dispozitiv. Ma ingrijoreaza mai mult autonomia unui telefon decat grosimea luni, mai ales ca am [].

Cristiano Ronaldo a primit Gheata de Aur. Cel mai bun din lume, in functie de profesionalism

Cristiano Ronaldo a primit trofeul Gheata de Aur, pentru cele mai multe goluri marcate intr-un campionat intern din Europa, in sezonul 2013-2014. Starul portughez al lui Real Madrid considera ca el este cel mai bun jucator din lume atunci cand vine vorba de profesionalism.

VIDEO Patrick Petre, gol de generic - A inscris la doar a doua prezenta in Liga 1

Dinamo a pierdut partida jucata cu Viitorul Constanta in Stefan cel Mare, echipa pregatita de Flavius Stoican fiind invinsa cu 3-2. Patrick Petre fiul lui Florentin Petre) a reusit primul sau gol in Liga 1, la doar a doua prezenta in primul esalon fotbalistic al tarii. In varsta de 17 ani si sase luni, Patrick a marcat superb pe finalul partidei, dupa o preluare de mare finete si un sut puternic sub transversala.

Cel mai bun editor foto gratuit pe mobil sau PC

Cel mai bun editor foto gratuit pe care il poti alege e cel cu care iti poti face cel mai bine treaba. Noi facem o lista, tu alegi ce ti s-ar potrivi cel mai bine. Cel mai bun editor foto gratuit pe PC Picasa, acest program extrem de popular, este cunoscut pentru rezultatele bune obtinute cu usurinta. Editorul foto ofera o serie de unelte pentru editarea celor mai comune defecte ale unei fotografii: eliminarea ochilor rosii, eliminarea punctelor de pe [].

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )