Libnet.ro
UNICEF

20:00

PATRONATELE DE PE LITORAL: Peste un milion de romani isi vor pierde locurile de munca daca statul nu sprijina turismul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PATRONATELE DE PE LITORAL: Peste un milion de romani isi vor pierde locurile de munca daca statul nu sprijina turismul

Peste un milion de romani isi vor pierde in urmatoarele luni locul de munca sau li se vor diminua veniturile, daca Guverul nu sprijina turismul, in conditiile in care un colaps al acestui sector atrage dupa sine o prabusire in lant a agentilor economici, furnizori pentru aceasta industrie, sustin reprezentantii patronatelor de pe litoral. continuă pe Ziarul Bursa

COVID-19 |Peste un milion de romani isi vor pierde locul de munca daca statul nu ajuta domeniul TURISMULUI

Peste un milion de romani isi vor pierde in urmatoarele luni locul de munca sau li se vor diminua drastic veniturile, potrivit patronatelor de pe litoral. Acestea estimeaza ca un colaps al sectorului turistic va atrage dupa sine o prabusire in lant a.

Investitori de pe litoral: Turismul in Romania se va prabusi, iar peste 1 milion de romani vor ramane someri

Investitorii din turism avertizeaza ca peste 1 milion de romani isi vor pierde locurile de munca daca Guvernul nu strijina turismul.

Estimari: Peste 1 milion de romani vor ramane fara locuri de munca, daca Guvernul nu ajuta industria turismului

Daca statul nu vine in sprijinul turismului, peste un milion de romani isi vor pierde in urmatoarele luni locul de munca sau li se vor diminua drastic veniturile, potrivit patronatelor de pe litoral.

Ludovic Orban: Am un mesaj foarte clar pentru cei care vor veni de maine in tara: nu isi vor petrece Pastele in conditii normale!

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj pentru romanii care, incepand de duminica, vor veni in Romania: Nu isi vor petrece Pastele in conditii normale!.

Patru firme isi vor imparti 4,5 milioane de euro pentru restaurarea fostului Tribunal Vrancea. Ordinul de incepere a lucrarilor s-a dat luni

Cladirea construita in urma cu mai bine de o suta de ani, monument istoric, va fi transformata in Muzeul Vrancei, dupa ce vor avea loc interventii arhitecturale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )