Libnet.ro
UNICEF

23:01

Ludovic Orban: Am un mesaj foarte clar pentru cei care vor veni de maine in tara: nu isi vor petrece Pastele in conditii normale!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ludovic Orban: Am un mesaj foarte clar pentru cei care vor veni de maine in tara: nu isi vor petrece Pastele in conditii normale!

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj pentru romanii care, incepand de duminica, vor veni in Romania: Nu isi vor petrece Pastele in conditii normale!. continuă pe Wall-Street Ro

Anuntul BNR pentru cei care au carduri bancare si fac retrageri de la bancomat. Sfatul expres al guvernatorului Mugur Isarescu

Inca din primele zile ale declararii starii de urgenta in Romania, in zona bancara din Romania a fost mare agitatie. Astfel ca, retraagerile de numerar au atins nivel record. Anuntul BNR pentru cei care au carduri bancare si fac retrageri de la bancomat Criza generata de coronavirus a paralizat o lume intreaga. A ajuns si .

Dancila ii critica pe Ludovic Orban si Marcel Vela pentru greselile de exprimare

Viorica Dancila i-a criticat pe Ludovic Orban si Marcel Vela pentru greselile de exprimare comise in ultima perioada. Fostul premier admite ca si ea a comis gafe, dar niciodata in defavoarea romanilor.

Ludovic Orban a gasit vinovatul pentru dezastrul de la Spitalul Universitar

Ludovic Orban a gasit vinovatul pentru dezastrul de la Spitalul Universitar: vechea conducere a spitalului.

Coronavirus. Amenzi mai mari pentru cei care nu respecta ordonantele militare: ajung pana la 70.000 lei pentru persoanele juridice

Amenzile pentru persoanele care nu respecta restrictiile impuse prin ordonante militare, pe fondul pandemiei de coronavirus, au fost majorate. Potrivit unei OUG publicata marti, 31 martie, in Monitorul Oficial,.

Amenzi mai mari pentru cei care nu respecta regimul starii de urgenta. Romanii risca sanctiuni de 20.000 de lei

Ordonanta de urgenta privind majorarea amenzilor pentru nerespectarea regimului starii de asediu si starii de urgenta a fost publicata in Monitorul Oficial, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.

Ludovic Orban: Exista contracte semnate pentru 400 de ventilatoare. Dar nu pot ajunge din cauza restrictiilor impuse in alte tari

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, dupa sedinta cu Marcel Vela de la MAI, ca au fost semnate contracte pentru 400 de ventilatoare pentru pacientii cu COVID-19, insa acestea nu au ajuns inca din cauza restrictiilor impuse de alte tari.

Orban: Toti cei care vor veni in tara nu vor petrece Pastele in conditii normale, ci vor sta in carantina

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca toti romanii care vor veni in tara, incepand de duminica, nu vor petrece Pastele in conditii normale, ci vor intra in carantina, in centrele special amenajate in acest sens, transmite Mediafax.

Ludovic Orban a anuntat semnarea contractului pentru constructia Spitalului Regional Cluj

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul, prin Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Sanatatii, a reusit semnarea contractului de finantare pentru constructia Spitalului Regional Cluj, o investitie de aproximativ 500 de milioane de euro.

Pedepse dure pentru medicii care demisioneaza pe timp de pandemie: anuntul oficial al lui Orban

Tot mai multi romani cer masuri aspre pentru valul de medici care au demisionat in ultima perioada. Premierul Ludovic Orban are cateva solutii pentru aceasta situatie dificila. Un numar.

Bogdan Despescu: Masurile pentru cei care vor intra in Romania s-ar putea inaspri

Secretarul de stat in MAI Bogdan Despescu a declarat, vineri, ca masurile pentru cei care vor veni in tara de Pasti s-ar putea inaspri, astfel ca a facut apel la cetatenii romani care locuiesc in strainatate, sa nu vina in Romania.

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )