Libnet.ro
UNICEF

06:45

PATRONATUL PRODUCATORILOR INDUSTRIALI DE MEDICAMENTE DIN ROMANIA (PRIMER): O iminenta criza a medicamentelor fabricate in Romania, pentru prima jumatate a anului 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PATRONATUL PRODUCATORILOR INDUSTRIALI DE MEDICAMENTE DIN ROMANIA (PRIMER): O iminenta criza a medicamentelor fabricate in Romania, pentru prima jumatate a anului 2020

PRIMER - care reuneste 19 situri de fabricatie din tara - solicita tuturor partidelor politice parlamentare din Romania sa trateze cu responsabilitate gasirea unei solutii pentru oprirea cresterii taxei clawback in contextul majorarii preturilor la materiile prime utilizate pentru fabricatia medicamentelor de uz uman, arata un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania (PRIMER) doreste sa informeze ca nu exista sincope in aprovizionarea pacientilor cu medicamente din fabricatie locala in contextul epidemiei de coronavirus din China

Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER) doreste sa informeze ca nu exista sincope in aprovizionarea pacientilor cu medicamente din fabricatie locala in contextul epidemiei de coronavirus din China. Medicamentele sunt puse pe piata in conditii normale, conform solicitarilor canalelor comerciale.

PRIMER anunta o iminenta criza a medicamentelor fabricate in Romania

Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER) anunta o iminenta criza a .

Recoltele din Romania, lovite de un fenomen nedorit. Cu ce se confrunta acum agricultorii

In ultimii ani, datorita schimbarilor bruste de temperatura, datorita dezechilibrului termic si poluarii, atat la nivel mondial, dar si locl, in Romania, tot mai multi agricultori se lovesc de adevarate calamitati cand vine vorba de munca lor de peste an. Recoltele din Romania, lovite de un fenomen nedorit in urmatoarea perioada agricultorii se pregatesc sa .

Catalina Ponor, relatie secreta cu sotul unei cantarete celebre din Romania. Se iubeau de 2 ani

Cel mai proaspat cuplu din lumea mondena este reprezentat de Catalina Ponor 32 de ani) si regizorul de filme istorice Bogdan Jianu, in varsta de 50 de ani. Au o prietenie de peste zece ani, dar au transformat-o in iubire acum doi ani. Catalina Ponor, relatie secreta cu sotul unei cantarete celebre din Romania Despre .

Solutii antice, tevi moderne: alternativa unei companii de stat din Romania la alimentarea cu apa

In urma cu cateva zile, o postare pe Facebook a devenit virala, dupa ce a scos la iveala solutia creativa a unei companii de stat pentru carpirea unei tevi importante de apa din Romania. in prima parte a zilei de ieri, Cristi Magurean a postat pe Facebook imaginea de mai jos insotita de un mesaj .

CALIN ILIE, PRESEDINTELE FEDERATIEI INDUSTRIEI HOTELIERE DIN ROMANIA: Ne dorim sprijinul statului pe partea de educatie si promovare

De patru ani incoace, turismul romanesc este pe un trend de crestere, a mai spus domnul Calin Ilie Antreprenorii din turism au nevoie, in primul rand, ca statul sa-si aduca aportul in acest sector prin promovarea Romaniei, mai mult decat prin realizarea unor investitii, sustine Calin Ilie, presedintele Federatiei Industriei Hoteliere din Romania.

Barbatii din Romania, crestere cu 25% la epilare definitiva cu laser in ultimul an

Interesul barbatilor din Romania pentru aspectul fizic a crescut semnificativ in ultimii ani. Pe langa deschiderea catre tratamente faciale, antiaging, ori de eliminare a tesutului adipos de pe abdomen, din ce in ce mai multi aleg sa scape de pilozitatea excesiva de pe corp prin epilare laser.

Politia Romana, 191 de operatiuni impotriva criminalitatii din Romania. Marcel Vela: Ofiter MAI, legaturi cu clanurile interlope Facem o curatenie generala, o sa vedeti imediat rezultatele (VIDEO)

Ministrul Marcel Vela coordoneaza o adevarata actiune de curatenie in interiorul Ministerul Afacerilor Interne si a sporit eforturile institutiei de a combate infractionalitatea din Romania. El a explicat.

Putea fi primul caz de coronovavirus din Romania: diagnosticul primit de un tanar asistent din Resita

Un tanar din Resita a speriat autoritatile romane. Barbatul de 25 de ani a lucrat in Germania cu patru bolnavi infectati cu coronavirus. Acum, a primit si el diagnosticul. Din pozitia de asistent medical, un tanar in varsta de 25 de ani din Resita a lucrat pentru o perioada in Germania. Acolo, spre ghinionul sau, .

Unde sunt cele mai mari salarii din Romania. Iata unde se dau si cei mai putini bani

Potrivit INS Institutul National de Statistica), castigul salarial mediu net a fost de 3. 340 lei, in decembrie 2019, in crestere fata de luna prezedenta cu 161 lei +5,1%). Astfel, cele mai mari s-au inregistrat in activitati de servicii in tehnologia informatiei, inclusiv activitati de servicii informatice, respectiv de 7. 689 lei. Unde sunt cele mai mari .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )