Libnet.ro
UNICEF

07:00

Patronul unei terase din Capitala acuza politia pentru efectuarea unui control in care s-au numarat peretii in ce tara traim? (VIDEO)

B1 B1,
Patronul unei terase din Capitala acuza politia pentru efectuarea unui control in care s-au numarat peretii in ce tara traim? (VIDEO)

Un patron de terasa din Capitala s-a aratat nemultumit de actiunea politistilor Sectiei 3, intreprinsa in cadrul localului pe care il detine. Acesta a postat pe internet o filmare in care surprinde oamenii. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Plecare in masa din capitala Marii Britanii. S-au format cozi record de masini (VIDEO)

Cozi record de masini in Londra! Mii de oameni au ales sa plece din oras cu doar cateva ore inainte de intrarea in vigoare a unor noi masuri de izolare impuse de guvernul Boris Johnson. Cozile au fost de im.

Strigatul unei jurnaliste din Craiova a carei mama a murit cu COVID-19: Este inuman sa nu mi se permita nici macar sa-mi conduc mama pe ultimul drum

Jurnalista Loredana Chimoiu din Craiova este in situatia de a nu putea participa la inmormantarea mamei sale, care a decedat dupa ce a fost confirmata cu COVID-19. Femeia era internata pentru alte afectiuni, iar jurnalista afirma ca aceasta a luat virusul din spital. Loredana Chimoiu are si ea coronavirus, dar spune ca este asimptomatica, iar DSP i-a refuzat solicitarea de a iesi din izolare pentru 30 de minute si de a asista, din masina, la funeraliile mamei.

ALEGERI SUA: Mai multe state din SUA se pregatesc pentru manifestatii violente dupa alegeri

Mai multe state din SUA se pregatesc pentru un val de proteste violente dupa rezultatele alegerilor prezidentiale, indiferent de rezultator acestora.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )