Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patronul unui cunoscut restaurant din Suceava, bagat direct dupa gratii

Adevărul Adevărul,
Patronul unui cunoscut restaurant din Suceava, bagat direct dupa gratii

Patronul unui restaurant din municipiul Suceava a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru trafic cu tigari. Barbatul este cercetat si in alte dosare penale. continuă pe Adevărul

Cum s-a razbunat patronul unui lant de magazine pe un client care fura sticlele de whisky (VIDEO)

Patronul unui lant de magazine din Dej a decis sa-si faca singur dreptate dupa ce un client ii fura sticlele de whisky de pe rafturi, potrivit dejeanul. ro. Cum politia intarzia sa actioneze, iar.

Cum a ramas un roman fara permis pana in 2024. Politia din Suceava a batut un record national

In Romania s-au batut, de-a lungul tiumpului, multe recorduri. Unele mai ciudate ca altele. Dar recordul batut de politia rutiera Suceava este unul demn de relatat. Cum a ramas un roman fara permis pana in 2024 Publicatia Monitorul de Suceava, relateaza despre un record demn de luat in seama. Publicatia vorbeste despre patania unui barbat .

Cum a fost sanctionat un barbat din Suceava care a incalcat legea de 16 ori legea la volan

Politia Rutiera Suceava a aplicat o sanctiune record unui tanar sofer de 20 de ani, care a comis numeroase abateri care contravin codului Rutier. Agentii de politie i-au aplicat o amenda cumulata.

Un barbat din Suceava si-a luat bataie de la sotie cu un incarcator de telefon. Agresoarea s-a ales cu dosar penal

Un barbat din municipiul Suceava a fost batut de sotie cu cablul de la incarcator. Femeia se afla sub influenta alcoolului. Un sucevean, batutcu un incarcator de.

Mesajul emotionant al unui medic ATI din Targu Jiu dupa moartea unui pacient infectat cu COVID-19: Ne multumea pentru fiecare zi

Medicul primar ATI de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, Tatiana Grecu, a postat un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook, dupa ce a fost profund afectata de pierderea unui pacient infectat cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )