Libnet.ro
UNICEF

07:15

Patru angajati ai Ministerului de Interne au fost trimisi in judecata pentru camatarie

România Liberă România Liberă,
Patru angajati ai Ministerului de Interne au fost trimisi in judecata pentru camatarie

Trei jandarmi si un comisar sef au fost trimisi in judecata de procurorii DIICOT. continuă pe România Liberă

Colonelul Corcodel si mentalitatea de vataf: Sefi din Jandarmerie, trimisi in judecata pentru camatarie Cum functiona gruparea infractionala

Comandantul Bazei de Administrare si Deservire a Jandarmeriei, colonelul Marian Corcodel, si adjunctul sau, Daniel Iancu Preoteasa, au fost trimisi in judecata de DIICOT pentru camatarie, delapidare si constituire a unui grup infractional organizat. Potrivit procurorilor, din 2011 Corcodel a creat o retea din care faceau parte subordonati si prin care erau date imprumuturi cu dobanda intre 10-20%, beneficiarii fiind tot subordonati ai colonelului. Anchetatorii vorbesc despre mentalitataea de vataf a lui Corcodel, care a dispus in interes propriu de bunurile Jandarmeriei.

Fost sef in Jandarmerie, trimis in judecata pentru camatarie si delapidare

Fostul comandant al Bazei de Administrare si Deservire a Jandarmeriei, Marian Corcodel, si adjunctul sau, Daniel Iancu Preoteasa, au fost trimisi in judecata pentru camatarie, delapidare si constituire a unui grup infractional organizat.

DIICOT: Un comandant din Jandarmerie, trimis in judecata pentru camata si delapidare

Comandantul unei unitati de Jandarmerie din Bucuresti, Marian Corcodel, dar si trei subordonati ai acestuia, au fost trimisi in judecata de procurorii DIICOT, miercuri, acestia fiind acuzati de camata si.

Marian Corcodel, colonelul-camatar a fost trimis in judecata. DIICOT: Expresia unei mentalitati de vataf

Colonelul Marian Corcodel, comandant al Bazei de Administrare si Deservire a Jandarmeriei, si adjunctul sau, Daniel Iancu Preoteasa, au fost trimisi in judecata de procurorii DIICOT pentru camatarie, delapidare si constituire a unui grup infractional organizat.

Politistul trimis in judecata pentru 18 agresiuni sexuale, condamnat la 19 ani de inchisoare

Fostul politist Eugen Stan a fost condamnat de Judecatoria Sectorului 6 la 19 ani de inchisoare cu executare, dar decizia poate fi atacata cu apel, transmite Mediafax.

Statele Unite: O veverita a fost testata pozitiv pentru ciuma bubonica

O veverita din Colorado a fost pozitiva pentru ciuma bubonica, marcand primul caz de ciuma din acest an, potrivit unui comunicat al departamentului de sanatate publica, scrie CNN, preluata de Mediafax.

Jurgen Klopp, despre cazul Manchester City: Ziua de ieri nu a fost una buna pentru fotbal

Jurgen Klopp, antrenorul lui FC Liverpool, considera ca succesul apelului clubului Manchester City la Tribunalul de arbitraj TAS), contra suspendarii pentru incalcarea fair-play-ului financiar FFP), nu a fost o stire buna pentru fotbal, noteaza Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )