Libnet.ro
UNICEF

05:30

Patru decese din cauza gripei de la inceputul anului, numarul cazurilor ajungand la sase

Adevărul Adevărul,
Patru decese din cauza gripei de la inceputul anului, numarul cazurilor ajungand la sase

Patru persoane au murit din cauza gripei, de la inceputul acestui an, numarul cazurilor din acest sezon ajungand la sase, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. continuă pe Adevărul

Patru persoane au murit din cauza gripei in acest an

Patru persoane au decedat din cauza gripei, de la inceputul acestui an, numarul cazurilor din acest sezon ajungand la sase, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, citat de News. ro.

Patru persoane au murit din cauza gripei in doar o saptamana

Patru persoane s-au stins din viata din cauza gripei in saptamana 2-8 ianuarie, a anuntat Institutul National de Sanatate Publica. in saptamana 2 ianuarie 8 ianuarie,.

Lebada moarta din cauza gripei aviare, la Iasi. Autoritatile se tem de o epidemie si vin cu sfaturi pentru proprietarii de pasari

Directia Sanitara Veterinara Iasi a confirmat existenta influentei aviare de inalta patogenitate in judetul Iasi si ii sfatuieste pe ieseni sa isi tina pasarile inchise. Cazul de influenta aviara a fost descoperit la un exemplar de lebada de iarna.

Mersul trenurilor. CFR anunta trenurile suspendate din cauza viscolului. Sunt 148 de garnituri anulate. Se circula cu plug antemergator pe ruta Bucuresti-Constanta. in Gara de Nord, doar patru trenuri mai au intarzieri de 100 de minute

00 intarzierile trenurilor in Gara de Nord variaza intre 60 si peste 100 de minute, atat la sosire, cat si la plecare, din cauza stratului mare de zapada, transmite CFR Calatori. De asemenea, se circula cu plug antemergator pe ruta Bucuresti Constanta. Sunt 131 de trenuri anulate, la ora 13.

ROMANIA BOCNA. Temperaturi polare, in urmatoarele zile: -26 de grade. Din cauza frigului, au fost inchise zeci de scoli. Drumuri blocate si trenuri anulate. Zeci de pasageri ai WizzAir, tinuti patru ore in avion

Romania sufera la temperaturi polare, in noaptea urmatoare fiind inregistrate -26 de grade. Din cauza gerului, zeci de scoli din 21 de judete si din Capitala vor fi inchise temporar sau permanent. Cateva drumuri nationale, precum si Autostrazile A2 si A4 raman in continuare inchise. CFR a decis anularea a 40 de trenuri din cauza conditiilor de vreme nefavorabila.

BUCURESTI Patru cetateni din Prelungirea Ghencea au iesit sa deszapezeasca staiile RATB din cartierul lor

Patru cetateni din Prelungirea Ghencea au iesit duminica sa deszapezeasca statiile RATB din cartierul lor. Acestia au fost nemultumiti de felul cum Primaria Capitalei si-a facu treaba, in statii fiind multa zapada, si au vrut sa dea un exemplu.

BUCURESTI Circulatia troleibuzelor a fost blocata la Piata Kogalniceanu din cauza unui autobuz defect

Circulatia troleibuzelor dinspre Piata Operei spre Piata Kogalniceanu, pe bd. Regina Elisabeta, a fost blocata luni dimineata din cauza unui autobuz defect, au declarat pentru HotNews. ro reprezentantii RATB. Din aceasta cauza circa zece troleibuze au fost blocate.

Cetatenii romani blocati in Gaziantep, din cauza conditiilor meteo extreme, au ajuns in Romania

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca grupul de cetateni romani blocati in Gaziantep, ca urmare a anularii curselor aeriene din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, au ajuns in Romania joi.

102 trenuri anulate, joi, din cauza ninsorilor si gerului. CFR Calatori a anuntat ca au fost suplimentate trenurile spre Constanta

CFR a anulat, joi dimineata, 102 de trenuri, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, informeaza Oana Barzan, purtatorul de cuvant al CRF Infrastructura. Stire in curs de actualizare.

Sefa Ambulantei: Doi oameni au murit, in Bucuresti, din cauza frigului

Doi oameni au murit, in ultimele 24 de ore, din cauza gerului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )