Libnet.ro
UNICEF

21:45

Patru elevi din Capitala au media 10 la admiterea in liceu. Peste 1.100, medie sub 5

Antena3 Antena3,
Patru elevi din Capitala au media 10 la admiterea in liceu. Peste 1.100, medie sub 5

Patru elevi din Capitala au media 10 la admiterea in liceu, calculata dupa notele la evaluarea nationala si cele din gimnaziu, iar peste 1. 100 au sub 5, cea mai mica fiind de 2,15, potrivit ierarhiilor afisate. continuă pe Antena3

REPARTIZARE LICEU 2014 in total, 82 de elevi au media de admitere 10 la liceu. Lista completa pe EDU.RO

La nivel national, 82 de elevi au medii de admitere de 10, cei mai multi fiind din judetul Olt. in schimb doar patru elevi din Bucuresti au media de admitere 10 anul acesta, de sapte ori mai putini decat anul trecut, cand au fost 29 de elevi care au intrat la liceu cu 10 curat.

Procurorii vor audia profesori si elevi de la patru licee din Arad, in dosarul mitei la Bac

Procurorii aradeni vor audia mai multi profesori, dar si elevi de la patru licee din municipiul Arad, ale caror nume apar in discutii inregistrate in cazul traficului de influenta de la bacalaureat, conform unor surse apropiate anchetei, .

O hala veche din zona Obor din Capitala, distrusa in urma unui incendiu

O hala veche din zona Obor din Capitala, fosta ghetarie, a fost distrusa in urma unui incendiu izbucnit in noaptea de duminica spre luni. Pompierii au reusit sa stinga focul dupa aproximativ o ora si .

Patru articole din Legea privind statutul politistului, neconstitutionale

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis ca patru articole din Legea privind statutul politistului sunt neconstitutionale.

Leroy Merlin a demarat lucrarile pentru cel de-al doilea magazin din Capitala, spatiu care va necesita o investitie de 13-16 mil. euro

Leroy Merlin, unul dintre cei mai noi retaileri de bricolaj intrati la nivel local si totodata un nume important in piata europeana de profil, a demarat lucrarile pentru cel de-al doilea magazin din Capitala, situat pe Soseaua Alexandriei.

Patru articole din Legea privind statutul politistului, declarate neconstitutionale de CCR

Patru articole din Legea privind statutul politistului au fost declarate neconstitutionale, miercuri, de catre Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), informeaza Agerpres. Judecatorii au constatat ca sunt.

REPARTIZARE LICEU 2014 OLT Cei mai multi elevi din tara cu media de admitere 10 la liceu sunt de la Olt. Lista completa pe EDU.RO

Afisarea rezultatelor finale de la Evaluarea Nationala 2014, in seara de joi 3 iulie, a adus o surpriza placuta autoritatilor judetene si nu numai: dintre cei 82 de elevi din tara care au obtinut media de admitere 10 la liceu, cei mai multi provin din judetul Olt, respectiv noua absolventi ai clasei a VIII-a. Dintre acestia, sapte provin din mediul urban, iar doi sunt de la tara.

REPARTIZARE LICEU 2014 OLT Cei mai multi elevi din tara cu media de admitere 10 la liceu sunt de la Olt

Afisarea rezultatelor finale de la Evaluarea Nationala 2014, in seara de joi 3 iulie, a adus o surpriza placuta autoritatilor judetene si nu numai: dintre cei 82 de elevi din tara care au obtinut media de admitere 10 la liceu, cei mai multi provin din judetul Olt, respectiv noua absolventi ai clasei a VIII-a. Dintre acestia, sapte provin din mediul urban, iar doi sunt de la tara. Lista completa a mediilor este pe EDU.

Rezultate Evaluare Nationala 2014 Valcea. Mediile finale pentru admiterea la liceu se publica la EDU.RO

Vineri, 4 iulie, se publica rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2014. Peste 3000 de elevi din judetul Valcea au sustinut, saptamana trecuta, examenul de Capacitate 2014. Rezultatele de la Evaluarea Nationala 2014 vor fi publicate pe site-ul edu. ro.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2014 BACAU Mediile finale pentru admiterea la liceu se publica pe EDU.RO

Vineri, 4 iulie, se publica rezultatele finale la Capacitate 2014 pentru elevii din Bacau, care sunt, dealtfel, si mediile finale pentru admiterea la liceu. Rezultatele de la Evaluarea Nationala 2014 vor fi publicate pe site-ul edu. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )