Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patru pacienti din Spitalul Judetean Buzau, infectati cu COVID-19. Judetul are 112 cazuri

Adevărul Adevărul,
Patru pacienti din Spitalul Judetean Buzau, infectati cu COVID-19. Judetul are 112 cazuri

Numarul infectarilor cu noul coronavirus in sectia de Boli Interne a Spitalului Judetean Buzau a ajuns la patru. Dupa confirmarea unei batrane de 87 de ani, care era internata in aceasta sectie de aproape o saptamana, au fost confirmati cu COVID-19 doi barbati si o femeie, cu varste intre 68 si 88 de ani. continuă pe Adevărul

Sapte cadre medicale din Spitalul Judetean Buzau, infectate cu coronavirus. Sectia ramane inchisa

Infectia cu noul coronavirus in sectia de Boli Interne a Spitalului Judetean Buzau s-a extins, ajungand si la personalul sanitar. Potrivit conducerii SJU, sapte cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID-19.

Asistenta de la Spitalul Judetean Slatina confirmata cu noul coronavirus a intrat in contact cu 12 pacienti

Primul caz pozitiv la noul coronavirus inregistrat in randul personalului de la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, o asistenta de la ATI, a intrat in contact direct cu 26 persoane in spital.

Spitalul Judetean Timisoara va face teste pentru COVID-19 la cerere

Spitalul Judetean Timisoara va face teste de COVID-19, la cerere, pentru oricine doreste, contra cost, a anuntat presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra. Deocamdata nu a fost stabilit un pret.

CORONAVIRUS |Raport al Ministerului Sanatatii privind situatia de la Spitalul Judetean Suceava: inainte de militarizarea managementului, unele structuri lucrau la capacitatea de avarie, iar protectia personalului era neadecvata

Echipa de medici militari, trimisa sa preia conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Sf. Ioan cel Nou din Suceava, la inceputul lunii aprilie, a gasit un adevarat dezastru la unitatea medicala de unde a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )