Libnet.ro
UNICEF

06:30

Patru persoane, probabil romani, au murit intr-un accident rutier produs in Italia

Antena3 Antena3,
Patru persoane, probabil romani, au murit intr-un accident rutier produs in Italia

Patru persoane, probabil cetateni romani, au murit, luni dupa-amiaza, intr-un accident rutier produs in apropierea orasului italian Milano, relateaza presa italiana, citata de Mediafax. Potrivit ziarului La. continuă pe Antena3

Doua persoane au murit intr-un accident produs pe autostrada Bucuresti - Ploiesti

Accident grav pe autostrada Bucuresti - Ploiesti. Doi barbati au murit dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un parapet si a luat foc, informeaza B1 TV. Dupa ce au stins flacarile, pompierii au gasit .

Fostul viceprimar al comunei Simand, mort intr-un accident rutier. Alte patru persoane au fost ranite

Un cumplit accident de circulatie a avut loc, in cursul diminetii de duminica in comuna aradeana Simand. Minodor Anghelescu, fost viceprimar al comunei Simand a decedat pe loc.

Vitezomanul buzoian care si-a nenorocit familia este fan Paul Walker, actorul din Fast and Furious, mort intr-un accident rutier

La nici 24 de ore de la tragedie, fiul viceprimarului din Ziduri, care duminica dimineata a provocat un accident soldat cu moartea surorii sale, Loredana, de 19 ani, le-a transmis cunoscutilor sai de pe o retea de socializare ca este bine. A mentionat totodata ca isi face griji pentru sanatatea parintilor sai si este deprimat din cauza mortii surorii lui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )