Libnet.ro
UNICEF

21:30

Patru presedinti ai ANAF eliberati din functie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Patru presedinti ai ANAF eliberati din functie

Cei patru presedinti ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala au fost demisi, iar secretarul general a devenit inspector guvernamental in urma unei publicate luni in Monitorul Oficial, relateza News. o. continuă pe Ziarul Bursa

Pretorii si vicepretorii municipiului Chisinau, eliberati din functie si reangajati pe o perioada de trei luni

Primarul de Chisinau, Ion Ceban, a semnat o dispozitie luni, 25 noiembrie, prin care pretorii si vicepretorii Capitalei au fost eliberati din functie, iar apoi reangajati pe o perioada de trei luni.

Patru vicepresedinti ANAF au fost eliberati din functii

Serban Andrei Nistor, Stefan Cosmin Dolis, Daniel Mihail Tudor au fost eliberati din functiile de vicepresedinti ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF). De asemenea, premierul l-a numit pe Costea Sandu in functia de vicepresedinte cu rang de subsecretar de stat in cadrul institutiei.

Premierul i-a decapitat pe toti cei patru vicepresedinti ANAF

Premierul Ludovic Orban i-a demis pe toti cei patru vicepresedinti ANAF, in timp ce secretarul general a devenit inspector guvernamental, arata o serie de decizii publicate luni in Monitorul Oficial.

Judecator din completul care l-a condamnat pe Dragnea, eliberat din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele de eliberare din functie a trei magistrati, intre care se numara si judecatoarea Geanina-Cristina Arghir de la inalta Curte de Casatie si Justitie, care.

Judecator din completul care l-a CONDAMNAT pe Dragnea, eliberat din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele de eliberare din functie a trei magistrati. intre acestia, sijudecatoarea Geanina-Cristina Arghir de la inalta Curte de Casatie si Justitie, care a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )