Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pretorii si vicepretorii municipiului Chisinau, eliberati din functie si reangajati pe o perioada de trei luni

Adevărul Adevărul,
Pretorii si vicepretorii municipiului Chisinau, eliberati din functie si reangajati pe o perioada de trei luni

Primarul de Chisinau, Ion Ceban, a semnat o dispozitie luni, 25 noiembrie, prin care pretorii si vicepretorii Capitalei au fost eliberati din functie, iar apoi reangajati pe o perioada de trei luni. continuă pe Adevărul

Directorul SCJU Craiova, schimbat din functie in baza unei cereri de demisie despre care sustine ca e falsa Politia a deschis dosar penal

Directorul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Craiova, dr. Eugen Georgescu, a fost schimbat din functie de catre ministrul Sanatatii ca urmare a unei cereri de demisie despre care medicul sustine ca este falsa, motiv pentru care a depus plangere la parchet, iar ulterior a fost numit director interimar, scrie Agerpres.

Judecator din completul care l-a condamnat pe Dragnea, eliberat din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele de eliberare din functie a trei magistrati, intre care se numara si judecatoarea Geanina-Cristina Arghir de la inalta Curte de Casatie si Justitie, care.

Judecator din completul care l-a CONDAMNAT pe Dragnea, eliberat din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele de eliberare din functie a trei magistrati. intre acestia, sijudecatoarea Geanina-Cristina Arghir de la inalta Curte de Casatie si Justitie, care a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )