Libnet.ro
UNICEF

13:00

Patru spatii pentru amenajarea centrelor de vaccinare, puse la dispozitie de Primaria Craiova: Unde se vor putea vaccina craiovenii

B1 B1,
Patru spatii pentru amenajarea centrelor de vaccinare, puse la dispozitie de Primaria Craiova: Unde se vor putea vaccina craiovenii

Autoritatile din Craiova vor amenaja centre de vaccionare anti-coronaviris in patru spatii puse a dispozitie de Primarie. Potrivit unui anunt al Municipalitatii, este vorba despre Sala Polivalenta, Stadionul Ob. continuă pe B1

intarzie amenajarea centrelor de vaccinare anti-COVID din municipiul Buzau FOTO

In municipiul Buzau, o parte dintre centrele de vaccinare anti-COVID sunt inca la faza de pregatire si delimitare a spatiilor, cu doua zile inainte de inceperea etapei a doua de vaccinare.

Ministrul Cseke Attila, despre fondurile pentru infiintarea centrelor de vaccinare: Sumele de care a vorbit Vlad Voiculescu nu exista la Ministerul Dezvoltarii (VIDEO)

Ministrul Dezvoltarii, Cseke Attila, a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Actualitatea, cu Tudor Musat, despre proiectul de ordonanta de urgenta privind finantarea pentru organizarea si.

Si primarul Timisoarei critica Guvernul pe tema centrelor de vaccinare: O prea mare neclaritate care ne ingreuneaza sa finalizam aceste centre. Baza legala nu este clara, ne trebuie personal

La o zi dupa ce presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania, Emil Boc, s-a declarat nemultumit de ordonanta care prevede ca administratiile locale trebuie sa infiinteze si sa doteze centrele de vaccinare anti-Covid-19, fara ca documentul sa prevada si sursa de bani, primarul Timisoarei, Dominic Fritz, vorbeste si el despre problemele pe care le are primaria privind amenajarea centrelor de vaccinare. inca asteptam aceasta ordonanta de urgenta unde sa fie clarificata sursa de finantare, unde sa fie niste plafoane, pentru ca, din pacate, exista o prea mare neclaritate care ne ingreuneaza sa finalizam aceste centre, a spus Fritz, precizand ca cea mai mare problema este legata de lipsa de personal.

Terapia Cluj pune la dispozitia autoritatilor centrul sau de studii clinice pentru a fi transformat in centru de vaccinare cu o capacitate de a vaccina 500-600 de persoane pe zi

Terapia Cluj, cel mai mare producator de medicamente din Romania, anunta ca pune la dispozitia autoritatilor centrul sau de studii clinice din Cluj pentru a fi transformat in centru de vaccinare impotriva COVID-19. Daca vor exista suficienti vaccinatori, capacitatea centrului permite vaccinarea a 500-600 de persoane pe zi, declara pentru HotNews. ro Dragos Damian, CEO-ul Terapia Cluj si presedintele PRIMER Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania). De asemenea, Terapia Cluj aloca 500 de mii de lei pentru a sponsoriza amenajarea centrelor de vaccinare si a grabi etapa a doua a vaccinarii, anunta Dragos Damian.

Orasul care isi transforma temporar bazele sportive in centre de vaccinare anti-COVID

Trei baze sportive din Galati vor fi transformate in centre de vaccinare anti COVID-19. Primaria Galati a anuntat ca va asigura compartimentarea si dotarile necesare, investitia ridicandu-se la 2 milioane de lei. Deja au inceput lucrarile pentru amenajarea centrelor de vaccinare.

Dominic Fritz, in scandalul centrelor de vaccinare: Daca ni se dau atributii, sa vina si banii

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, se alatura primarilor care cer bani de la Guvern pentru gestionarea centrelor de vaccinare. in Timisoara, trebuie organizate 17 astfel de centre, insa edilul nu a putut spune cate centre vor fi functionale in data de 15 ianuarie.

Controversele pe tema fondurilor pentru centrele de vaccinare.Boc: Ministrul Sanatatii sa spuna de ce a semnat o OUG care nu respecta o hotararea Guvernului Voiculescu: Banuiesc ca supararea lui Emil Boc vine din alta parte

Disputa dintre primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, pe tema fondurilor pentru organizarea si dotarea centrelor de vaccinare a fost transata la Ministerul.

Ministerul Sanatatii ar putea prelua costurile de personal pentru campania de vaccinare. Ce spune Vlad Voiculescu

Ministerul Sanatatii va putea prelua, cel mai probabil, costurile de personal pentru campania de vaccinare. Vlad Voiculescu a anuntat ca ar fi vorba despre un buget de peste 1 miliard de lei, in cazul in care.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )