Libnet.ro
UNICEF

20:15

Patru universitati din Romania, printre cele mai bune din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Patru universitati din Romania, printre cele mai bune din lume

Patru universitati din Romania sunt pe lista celor mai bune 800 de universitati din lume, potrivit QS World University Rankings . Clasamentul a fost realizat dupa criteriul disciplina. Iata, deci, in ce domenii avem cele mai bune universitati in Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Clasamentul International al Universitatilor pe Specializari 2015: Patru universitati din Romania au intrat in top - vezi care este specializarea la care au castigat

Harvard si MIT sunt marile rivale in Clasamentul International al Universitatilor pe Specializari 2015 - ele ocupa primul loc la 21 de discipline. QS World University Rankings by Subject 2015 a analizat performantele universitatilor pe 36 de discipline-specializari. Rezultatele arata ca universitatile britanice au urcat in top. In clasament sunt si patru universitati din Romania - toate la disciplina Limbi Moderne. Comparativ cu anul 2014, universitatile din Romania si-au mentinut sau si-au imbunatatit pozitiile in acest clasament. Citeste in articol care sunt cele mai bune facultati de Computer Science, Filosofie, Matematica, Medicina, Psihologie, Stiinta Materialelor, Drept sau Media si ComunicareVezi Top 10 universitati pe fiecare dintre cele 36 de specializari analizate in clasament.

Patru Universitati din Romania in topul mondial QS University Rankings, pe discipline

Patru universitati din Romania figureaza in noul clasament al universitatilor in functie de disciplina, QS World University Rankings by Subject 2015, lansat miercuri. Clasamentul s-a realizat in functie de cercetare, de reputatie academica, angajabilitatea absolventilor si citari pe lucrari academice. Comparativ cu anul 2014, universitatile din Romania si-au mentinut sau si-au imbunatatit pozitiile in acest clasament.

Cele mai bune telefoane din 2015: De la One M9 si Galaxy S6 la ZenFone 2, Huawei P8 si LG G4

Am ajuns sa putem face si lista cu cele mai bune telefoane din 2015. Pana la iPhone 6s sau iPhone 7), acestea sunt cele mai bune pe care Android le are. De asemenea, asteptam primele modele cu Windows 10, dar iata ce poti alege ca sa ai un telefon de top inca din aceasta primavara [] Cele mai bune telefoane din 2015: De la One M9 si Galaxy S6 la ZenFone 2, Huawei P8 si LG G4 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

De eMAG Stock Busters, acestea sunt cele mai bune reduceri

EMAG Stock Busters este o noua campanie de reduceri de la cel mai mare magazin online din Romania. Este pe o perioada limitata si ca sa nu pierzi timp, am facut noi lista celor mai bune produse cu pret redus. eMAG are reduceri de pana la 50% la electronice, electrocasnice si accesorii pentru telefoane si [] De eMAG Stock Busters, acestea sunt cele mai bune reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Reduceri pentru unele dintre cele mai bune jocuri pe Android

Unele dintre cele mai apreciate jocuri pentru Androidpot fi achizitionate la un pret redus, insa nu se stie exact pentru cat timp este valabila oferta. Weekend-ul a trecut, iar Google va ofera acum posibilitatea de a va achizitiona cateva dintre cele mai apreciate jocuri pentru Android la un pret redus. Alaturi de jocurileThe Room Two [] Reduceri pentru unele dintre cele mai bune jocuri pe Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune afaceri la domiciliu: in ce domenii merg bine business-urile facute acasa

Cele mai bune afaceri la domiciului includ deopotriva mestesugurile traditionale, cat si o puzderie de business-uri online.

Vacanta de 1 Mai se muta in afara tarii: Cipru, Italia, Egipt si Dubai, printre cele mai cautate destinatii

Din ce in ce mai multi romani, in special tinerii de pana in 35 de ani, au inceput sa isi planifice mini-vacanta de 1 Mai in afara granitelor. Acestia au ales litoralul din Bulgaria sau Grecia, dar si destinatii exotice, precum Dubai sau Egipt, arata.

Cele mai bune carti interzise din istoria literaturii

Cartile, de-a lungul istoriei, au avut in dese randuri de suferit de pe urma cenzurii. Fie ca era vorba de politica, religie sau sex, oameni impinsi de un exces de zel al ipocriziei au intors spatele unor romane.

Cele mai bune exercitii pentru umeri: flotari si genuflexiuni cu gantere

Kilogramele in plus nu se vad doar pe solduri si coapse, ci si in zone ceva mai sensibile, care sunt mult mai greu de modelat. O astfel de zona este cea a bratelor si umerilor. Un antrenor personal ne spune care sunt cele mai bune exercitii pentru umeri si care dau rezultate garantat daca sunt executate corect.

Peste 4.500 de persoane cer salvarea ciocarliilor din Romania de vanatoare

Peste 4. 500 de persoane au semnat o petitie pentru salvarea ciocarliilor din Romania, care, potrivit mai multor ONG-uri de mediu, vor cadea prada unui adevarat macel, prin noua Lege a vanatorii, aflata in dezbatere in Parlament, informeaza Mediafax.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )