Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Patru universitati romanesti, in topul celor mai bune 800 la nivel mondial: Vezi lista completa

B1 B1,
Patru universitati romanesti, in topul celor mai bune 800 la nivel mondial: Vezi lista completa

Patru universitati din Romania au fost incluse in top 800 ale celor mai bune la nivel mondial, realizat pentru anul in curs. Astfel, universitatile din Romania incluse in Clasamentul International al. continuă pe B1

Patru universitati romanesti, in topul celor mai bune 800 la nivel mondial: Vezi lista completa

Patru universitati din Romania au fost incluse in top 800 ale celor mai bune la nivel mondial, realizat pentru anul in curs. Astfel, universitatile din Romania incluse in Clasamentul International al.

Topul celor mai bune ciorbe de peste din Delta Dunarii: echipele din Jurilovca, Sulina si Crisan au urcat pe podium

Echipajul de la Jurilovca a gatit cel mai bun bors de peste, asa a stabilit juriul Festivalului borsului de peste, cel mai mare eveniment de acest gen organizat in Delta Dunarii.

Clasamentul International al Universitatilor 2013: Patru universitati din Romania sunt incluse in top 800 mondial, in cadere cu 100 de pozitii fata de anul trecut

Patru universitati din Romania sunt prezente in Clasamentul International al Universitatilor 2013 - QS World University Rankings - care a fost publicat astazi. Prima institutie de invatamant superior romaneasca inclusa in top este Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, care se claseaza pe locuri intre 700 - 800, potrivit unui comunicat remis HotNews. ro. Fata de rezultatele de anul trecut, cele patru universitati din Romania au cazut 100 de pozitii. Mihaela Draghici, manager Regional QS in Romania, a declarat pentru HotNews. ro ca o cauza a caderii in clasament o reprezinta scaderea numarului de citari ale lucrarilor academice publicate. Pe locul I in top se afla Massachusetts Institute of Technology MIT) din SUA.

Pe ce loc se situeaza Romania in topul celor mai fericite tari din lume

Raportul World Happiness Report pe 2013, publicat luni de Earth Institute din cadrul Universitatii Columbia, arata ca cei mai fericiti din lume sunt nordicii.

Topul celor mai erogene zone ale corpului, atat pentru barbati, cat si pentru femei

Rezultatele unui studiu desfasurat pe doua continente au dezvaluit ca barbatii au aproape la fel de multe zone erogene ca femeile, dar si care sunt partile trupului care genereaza cele mai intense senzatii in cazul ambelor sexe.

Patru universitati din Romania, prezente in top 800 mondial

Patru institutii de invatamant superior din Romania figureaza in clasamentul international al universitatilor QS World University Rankings, publicat pe TopUniversities. com.

TOP Cele mai bune 10 orase universitare din lume. Paris ocupa primul loc

Compania QS, care a publicat marti topul mondial al universitatilor, a realizat si un top 10, respectiv 50 al celor mai bine cotate orase la nivel international. Bucurestiul nu apare in clasament, iar Parisul este pe primul loc.

Spectacolul impresionant oferit de Soare. Vezi unele dintre cele mai bune imagini

Observatorul Solar DynamicsSDO) analizeaza Soarele inca din 2009, insa in ultimele doua saptamani a realizat unele dintre cele mai bune imagini. SDO a fost martorul unei activitati intense, care.

Clasamentul celor mai fericite tari din lume: Romania ocupa locul 90 din 156

Romania se claseaza pe locul 90 dintr-un total de 156 in clasamentul celor mai fericite tari din lume, potrivit indicelui World Happiness Report redactat de o divizie a ONU care se ocupa de dezvoltarea sustenabila.

LG G2 versus Sony Xperia Z Ultra - Cum se prezinta in teste doua dintre cele mai bune dispozitive ale momentului

LG G2 si Sony Xperia Z Ultra sunt doua dispozitive destul de diferite, dar in privinta dotarilor sunt similare. Ce se intampla cand le compari sa vezi care e mai bun? Nu prea obtii un raspuns concret.

ştiri de la B1

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )