Libnet.ro
UNICEF

11:00

Clasamentul International al Universitatilor 2013: Patru universitati din Romania sunt incluse in top 800 mondial, in cadere cu 100 de pozitii fata de anul trecut

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul International al Universitatilor 2013: Patru universitati din Romania sunt incluse in top 800 mondial, in cadere cu 100 de pozitii fata de anul trecut

Patru universitati din Romania sunt prezente in Clasamentul International al Universitatilor 2013 - QS World University Rankings - care a fost publicat astazi. Prima institutie de invatamant superior romaneasca inclusa in top este Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, care se claseaza pe locuri intre 700 - 800, potrivit unui comunicat remis HotNews. ro. Fata de rezultatele de anul trecut, cele patru universitati din Romania au cazut 100 de pozitii. Mihaela Draghici, manager Regional QS in Romania, a declarat pentru HotNews. ro ca o cauza a caderii in clasament o reprezinta scaderea numarului de citari ale lucrarilor academice publicate. Pe locul I in top se afla Massachusetts Institute of Technology MIT) din SUA. continuă pe Hotnews

Patru universitati din Romania, prezente in top 800 mondial

Patru institutii de invatamant superior din Romania figureaza in clasamentul international al universitatilor QS World University Rankings, publicat pe TopUniversities. com.

EVALUARE. Univesitatile romanesti pierd 100 de locuri in clasamentul international.

Patru institutii de invatamant superior din Romania figureaza in Clasamentul International al Universitatilor - QS World University Rankings publicat astazi pe TopUniversities. com/Rankings2013. Clasamentul realizat in acest an este cel mai extins de pana in prezent, cuprinzand 100 de noi universitati, ajungand astfel la un top 800, cu 76 de tari reprezentate. Pe langa date statistice referitoare la cercetare si procesul de predare, clasamentul universitatilor realizat de QS este .

Patru universitati romanesti, in topul celor mai bune 800 la nivel mondial: Vezi lista completa

Patru universitati din Romania au fost incluse in top 800 ale celor mai bune la nivel mondial, realizat pentru anul in curs. Astfel, universitatile din Romania incluse in Clasamentul International al.

Patru universitati romanesti, in topul celor mai bune 800 la nivel mondial: Vezi lista completa

Patru universitati din Romania au fost incluse in top 800 ale celor mai bune la nivel mondial, realizat pentru anul in curs. Astfel, universitatile din Romania incluse in Clasamentul International al.

SIVECO este principalul furnizor de servicii de integrare de sisteme din Romania, cu o cota de piata de 16.8%

Compania isi consolideaza pozitia de lider local detinuta de peste un deceniu in topul furnizorilor de servicii IT. Cel mai recent studiu realizat de International Data Corp IDC) consolideaza pozitia de lider detinuta de peste 10 ani de SIVECO in ierarhia furnizorilor de servicii IT din Romania. SIVECO Romania detine 7. 9% din piata locala de servicii IT, inregistrand o crestere semnificativa a valorii serviciilor livrate atat clientilor din tara cat si din strainatate. In mod cu totul remarcabil, desi furnizeaza strict servicii de software, SIVECO se impune de ani intregi, in mod constant intr-un top aprig disputat de cei mai importanti furnizori de hardware, cele mai mari companii nationale si internationale prezente in piata romaneasca de IT. Intr-o lume a carei esenta a devenit interconectarea, IDC apreciaza ca - pentru anul 2012, din gama serviciilor IT - cerinta esentiala a pietei interne a fost cea pentru serviciile de integrare de sisteme. Din acest punct de vedere, SIVECO Romania este principalul furnizor, proband maturitate si capacitatea de a sustine si finaliza cu succes proiecte dificile, de mare anvergura si complexitate. Pe acest segment, in care este prioritara corelarea si gestionarea volumelor mari de date, compania ocupa primul loc si inregistreaza o cota de piata de 16.

Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania cere Procuraturii Generale sa se autosesizeze intr-un caz de negare a Holocaustului Romanesc la Radio Romania Cultural

Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania MCA) transmite printr-un comunicat de presa ca Radio Romania Cultural a promovat imaginea Miscarii Legionare si a maresalului Ion Antonescu, ca entitati care nu ar fi avut nici o legatura cu antisemitismul si cu crimele comise impotriva evreilor, in cadrul emisiunii Memoria Secolelor din 17 august. Solicitam Procuraturii Generale sa se autosesizeze asupra incalcarii legislatiei in vigoare comisa in acest caz de postul de radio Romania Cultural, se arata in comunicatul remis HotNews. ro.

Trio Zamfirescu, cei mai buni chitaristi de muzica clasica din Romania, vor sustine un concert pe 23 septembrie

Trio Zamfirescu, cei mai buni chitaristi de muzica clasica din Romania, vor sustine pe 23 septembrie un concert in Piata George Enescu, in cadrul festivalului cu acelasi nume. Pentru a promova acest.

SIVECO este principalul furnizor de servicii de integrare de sisteme din Romania, cu o cota de piata de 16,8%

SIVECO este principalul furnizor de servicii de integrare de sistem din Romania, cu o cota de piata de 16,8%. Compania isi consolideaza pozitia de lider local detinuta de peste un deceniu in topul.

Suporterii unguri AU PLECAT din ROMANIA.

Plecarea suporterilor unguri din Romania a decurs fara incidente, acestia au fost escortati de jandarmi si dusi cu autobuzele de pe stadionul Arena Nationala la Gara de Nord, de unde au luat trenul catre Budapesta, a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, scrie rtv. net. Mai multi suporteri unguri veniti la Bucuresti pentru meciul de fotbal Romania-Ungaria s-au luat la bataie vineri cu jandarmii, in Centrul Vechi al Capitalei, inaintea inceperii partidei, .

Raportul care arata gradul scazut al civilizatiei din Romania. Suntem fruntasi la numarul de gospodarii cu WC in curte si la mortalitatea infantila

Un raport prezentat luni de Comisia Europeana arata ca Romania se afla pe primul loc in clasamentul statelor cu gospodarii care au WC-uri in curte. 40,7% din romani au WC-urile in curte, in comparatie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )