Libnet.ro
UNICEF

12:15

Al patrulea deces in Romania al unei persoane infectate cu coronavirus - o femeie de 72 de ani internata la Suceava

Hotnews Hotnews,
 Al patrulea deces in Romania al unei persoane infectate cu coronavirus - o femeie de 72 de ani internata la Suceava

Al patrulea deces al unei persoane confirmate cu coronavirus s-a inregistrat in Romania luni dimineata. Este vorba despre o femeie in varsta de 72 ani, internata in 21 martie la Spitalul Judetean Suceava, cu afectiuni cronice asociate. continuă pe Hotnews

A fost inregistrat al 7-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus!

Cel de-al saptelea deces a fost inregistrat in aceasta seara, in Capitala.

O problema de actualitate dispunerea autopsiei medico-legale, in contextul decesului unei persoane infectate cu coronavirus (SARS-CoV2)

Autopsia medico-legala este reglementata, in Romania, in articolul 185 din Codul de procedura penala. Producerea, in tara noastra, a primelor decese cauzate de coronavirus, impune adaptarea legislatiei care reglementeaza autopsia la noile realitati.

Al patrulea deces in Romania al unei persoane confirmate pozitiv la COVID 19

Romania a inregistrat luni dimineata al patrulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie in varsta de 72 ani, internata in data de 21 martie 2020 in Spitalul Judetean Suceava, cu afectiuni asociate cronice - diabet, boli cardiovasculare.

Primul deces din Romania al unei persoane infectate cu noul coronavirus. Pacientul de 67 de ani, internat la Filiasi suferea de afectiuni preexistente grave

Duminica a fost confirmat primul deces din Romania al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Este vorba de pacientul de 67 de ani, internat initial la Spitalul din Filiasi si transferat apoi la spitalul de boli infectioase din Craiova. Acesta avea afectiuni preexistente grave, suferind de cancer pulmonar in faza terminala.

Al patrulea deces dupa infectarea cu noul coronavirus din Romania. Femeia de 72 de ani din Suceava, cu diabet si boli cardiovasculare, ar fi luat COVID-19 prin transmitere intracomunitara

Autoritatile romane au anuntat, luni, un al patrulea deces inregistrat la nivel national in urma infectarii cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie in varsta de 72 ani, internata in data de 21 mar.

CORONAVIRUS |Al saselea deces din Romania: Un barbat de 64 de ani, din Arad

A fost inregistrat al 6-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19) pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre un barbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20.

SITUATIA COVID-19 IN ROMANIA: Bilantul imbolnavirilor ajunge la 576

ACTUALIZARE - 08:55 - AL optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost inregistrat marti dimineata. --- *ACTUALIZARE - 20:25 - Al saptelea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost anuntat luni seara, fiind vorba despre un barbat in varsta de 65 de ani, internat la Spitalul Universitar Bucuresti. --- *ACTUALIZARE - 19:50 - A fost inregistrat al 6-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19), un barbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20 martie in stare grava la Spitalul Judetean Arad, intubat in sectia ATI si care luni a fost depistat cu coronavirus.

Cinci romani morti din cauza coronavirus. Ultima victima, un barbat internat in spitalul din Suceava

A fost inregistrat al cincilea caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19).

Al doilea pacient a murit de coronavirus in Romania. Bilantul persoanelor infectate a ajuns la 433

Al doilea deces al unui pacient cu coronavirus in Romania a fost anuntat de autoritati. Bilantul persoanelor infectate a ajuns la 433.

Al treilea deces in Romania din cauza noului coronavirus: Barbat de 70 de ani, cu afectiuni cronice preexistente

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, duminica seara, decesul unei a treia persoane infectata cu noul coronavirus. Este vorba despre un barbat de 70 de ani, care avea afectiuni cronice preexistente. Acesta a .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2276 seconds )